Anneli ja Risto saivat uuteen kotiinsa järvinäköalat

Anneli ja Risto Penttilä asuvat Hämeenlinnassa Peabin rakentamassa kerrostalohuoneistossa. Asunto sijaitsee hyvällä paikalla järven rannalla, lähellä kaupungin keskustaa ja palveluita. Rakennusvaiheessa Annelin ja Riston toiveet otettiin tarkasti huomioon ja lopputuloksena on juuri heidän näköisensä koti.

Pariskunnan asunto valmistui kesäkuussa 2018. Aurinkokadulla sijaitsevan kerrostalon ylimmän kerroksen huoneistosta avautuu kaunis järvinäkymä. Anneli ja Risto ovat viihtyneet uudessa kodissaan hyvin.

– Jo ihan ensimmäisenä yönä me katsoimme toisiamme ja totesimme, että tämä on meidän juttumme, Risto muistelee hymyillen.

”Täytyy sanoa, että palvelu oli aivan loistavaa”

Ennen uuden asunnon hankintaa Annelilla ja Ristolla oli tarkka näkemys siitä, millainen asunnon pitäisi olla. He päättivät hankkia asunnon uudiskohteesta, sillä vanhaa asuntoa ostaessa olisi edessä ollut iso remontti.

– Nyt kun asunto on rakennettu tällaisen tuottajan kanssa, ei siinä ole tarvinnut tehdä oikeastaan mitään kompromisseja. Toteutus onnistui sellaisena kuin me sen halusimme tehdä, Risto kertoo.

– Muutostöistä vastannut henkilö oli käytökseltään luottamusta herättävä. Hän otti toiveemme hyvin asiakseen. Tuli jopa tunne, että hän tavallaan vihkiytyi meidän asiaamme ja sen mukanaan tuomiin haasteisiin. Täytyy sanoa, että palvelu oli aivan loistavaa, Risto jatkaa.

Mukava asuntoalue keskustan kupeessa

Asunto sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Hämeenlinnan keskustaa sekä palveluita. Muutaman sadan metrin päästä löytyvät niin rautatieasema, linja-autoasema kuin kulttuurikeskus. Myös erilaiset liikuntamahdollisuudet löytyvät sopivalta etäisyydeltä.

– Uskomme, että tämä on kiva asuntoalue tässä keskustan kupeessa, Anneli sanoo.

– Meille sanottiin monta kertaa, että tästä halutaan meidän näköisemme koti. Se toteutui, Anneli kiteyttää.

 

Uudiskohteet

Peabilla on uudiskohteita ympäri Suomen. Tutustu uusiin asuntoihimme eri paikkakunnilla!

Asiakaskokemuksia

Katso tästä lisää asiakaskokemuksia asunnon ostosta Peabilta!