Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tapiola

Ennakkomarkkinoinnissa ja myynnissä Tapiolassa

Asunto Oy Espoon Edith

Asunto Oy Espoon Edith muodostuu kahdesta tähdenmuotoisesta asuintalosta. Talojen poikkeuksellinen muoto tekee kodeista hurmaavan erilaisia. Isojen ikkunoiden ja avarien tilaratkaisujen ansiosta luonnonvalo pääsee kulkemaan vapaasti. Edithissa nautitaan valosta myös tilavilla parvekkeilla. Täyskorkea parvekelasitus avaa kallioisen metsätontin ma...

Asunto Oy Espoon Amos

Upeita uusia asuntoja myynnissä Tapiolan Ahertajankulmassa aivan Näyttelykeskus WeeGee:n lähellä. Erinomaisen kulttuuritarjonnan lisäksi läheltä löytyvät monipuoliset liikunta- ja ostosmahdollisuudet. Ahertajankulmassa arki ja juhla järjestyvät vaivattomasti!

Tapiola asuinalueena

Peab rakentaa uudiskohteita Espoon Tapiolaan. Asuinalueena Tapiola on kehittyvä kaupunkikeskus, joka tulee kasvamaan tulevaisuudessakin. Alun perin Tapiola on rakennettu 1950- ja 1960-luvulla puutarhakaupungiksi. Tapiola nousi maailmallakin maineeseen modernin puutarhakaupungin esimerkkinä. Tapiola on Espoon kulttuurillinen keskus. Siellä sijaitsee Espoon kulttuurikeskus, Espoon kaupunginmuseo, Espoon Kaupunginteatteri sekä Tapiolan kirjasto.

Yhteydet Helsingin keskustaan sekä muualle Suomeen ovat erinomaiset Tapiolasta. Tapiolan ja Urheilupuiston metroasemalta kulkee rautatieasemalle noin 15 minuutissa. Idän puolelta asuinaluetta rajaa Kehä I, jonka kautta pääsee helposti ohittamaan Helsingin keskustan, jos haluaa välttää keskustan ruuhkat. Turun moottoritie sijaitsee lyhyen matkan päässä alueen pohjoispuolella.

Tapiolan palvelut ja harrastusmahdollisuudet

Tapiola on kätevästi kolmen kauppakeskuskeskittymän lähellä. Tapiolan keskustasta löytyy Ainoa, Niittykummun metroaseman vierestä Niitty sekä hieman kauempaa Iso Omena. Lisäksi Tapiolan keskustassa palvelee Stockmann. Kaikki tarvitsemasi palvelut ovat siis kätevästi saatavilla ja vaihtoehtojakin löytyy useampia.

Urheilullisemmille asujille Tapiola tarjoaa monipuoliset liikuntapaikat. Alueelta löytyy nimittäin jäähalli, jalkapallokenttiä, Esport sisäliikuntakeskus ja Tapiola Golf.

Tapiola uudistuu

Tapiolaa kehitetään suurella otteella. Lähellä olevaan Tapiolan keskustaan avattu kauppakeskus Ainoa on kasvanut vaiheittain ja laajentuu entisestään vuonna 2019. Kokonaisuudessaan uusi kauppakeskus laajentaa Tapiolan keskustan tarjontaa uusilla kaupoilla ja palveluilla. Keskustassa on jo nyt laaja valikoima liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita.

Tapiolan kehityssuunnitelmat eivät lopu siihen, vaan sen suunnitellaan jatkuvan useita vuosia. Tapiolan keskuksesta halutaan moderni ja tyylikäs alue jota tullaan katsomaan muualtakin. Valmistuessaan keskusta tulee olemaan Suomen laajin yhtenäinen kävelykeskusta. Sinne varataan paljon paikkoja pyörille sekä rakennetaan uusia aukioita ja kävelykatuja. Lisätietoa Tapiolan keskuksen omilta sivuilta.

Uusia asuntoja Tapiolaan

Tapiolaan kaavaillaan tuhansien ihmisten kasvua seuraavina vuosikymmeninä. Sitä varten alueelle rakennetaan nyt uusia asuinrakennuksia. Uudiskohteet tulevat olemaan hyvillä sijainneilla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Tapiola tulee entistä voimakkaammin olemaan monipuolinen kaupunkikeskus, jossa on nykyaikainen kauppakeskus ja viihdyttävä ympäristö.

Peab Kodin uudiskohteet Espoon Tapiolassa ovat täysin uusia rakennuksia, jotka on varustettu monilla asumismukavuutta nostavilla ominaisuuksilla. Asunnot ovat valoisia ja tilatehokkaita sekä sijaitsevat mukavalla asuinalueella. Peabin kohteet rakennetaan vanhan Tapiolan kainaloon, lähelle Länsikorkeessa sijaitsevia Taskumattitaloja jotka ovatkin alueen tunnetuin maamerkki.

Tutustu nyt Peab Kodin uudiskohteisiin Tapiolassa!

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900