Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kruunuvuorenranta

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Kruunuvuorenrannassa

Asunto Oy Helsingin Avalon

Avalon on korkeatasoisesti varustettu ja nykyaikaisesti muotoiltu kerrostalo, joka rakennetaan yhtiön omalle tontille suositun sisartalonsa Silhuetin viereen Kruunuvuorenrantaan. Avalonin suurikokoisista ikkunoista, parvekkeilta ja asuntoterasseilta avautuu komeita näköaloja ympäristöön ja merelle. Osasta koteja näkyy jopa Helsingin kantakaupunk...

Asunto Oy Helsingin Silhuetti

Silhuetti on Helsingin Kruunuvuorenrantaan rakennettava vaikuttavasti muotoiltu kerrostalo. Arkkitehti on suunnitellut sen kodit piristävällä tavalla hieman valtavirrasta poikkeaviksi – pohjaratkaisujen toimivuudesta kuitenkaan tinkimättä. Silhuetin kruununa ylimmissä kerroksissa sijaitsevat kaksikerroksiset terassihuoneistot. Osasta niitä avaut...

Kruunuvuorenranta – Asunnot merellisellä asuinalueella Helsingissä

Kruunuvuorenranta on uusi merellinen asuinalue Itä-Helsingin Laajasalossa. Entisen öljysataman alueelle ja sen ympäristöön nousee nykyaikaisia ja viihtyisiä asuntoja. Meri on Kruunuvuorenrannan uusista asunnoista vain kivenheiton päässä, ja vastarannalla näkyy Helsingin kantakaupunki. Uudelle asuinalueelle suunnitellaan nousevan asuntoja kaiken kaikkiaan 13 000 asukkaalle vuoteen 2030 mennessä, ja tällä hetkellä uusia asuintaloja on jo noussut runsaasti.

Kruunuvuorenranta - Asunnot ja asuminen

Kruunuvuorenranta on rauhallista ja vehreää asuinaluetta, jonka rakentamisessa on huomioitu kaikenlaisten asukkaiden tarpeet. Alueella on runsaasti metsää, puistoja ja rantaa. Tarkoitus on myös jättää runsaasti tilaa asukkaiden virkistyskäyttöön, eikä rakentaa koko aluetta täyteen asuintaloja. Myös Peab osallistuu uusien asuntojen rakentamiseen Kruunuvuorenrannassa: alueelle nousevan Silhuetin ja Avalonin asunnot ovat nyt myynnissä – tutustu Silhuetin myytäviin uusiin asuntoihin ja Avalonin uudiskohteeseen! Sekä Silhuetissa että Avalonissa on monen kokoisia asuntoja erilaisille perheille – aina kompakteista yksiöistä jopa sadan neliön asuntoihin. Valinnanvaraa siis on runsaasti!

Tule nyt tutustumaan upeaan Avalonin ja Silhuetin pienoismalliin!

Sovi tapaaminen ja esittely toimistollemme. Ota yhteyttä Helsingin asuntomyyntiimme puhelimitse 040 801 9900 tai s-postitse asuntomyynti.helsinki@peab.fi.

Lähetä s-posti asuntomyynnille

Kruunuvuorenrannan asuinalueen palvelut

Kruunuvuorenrannan uudiskohteiden lähellä on saatavilla jo paljon palveluita ja lisää on tulossa koko ajan. Kaikki peruspalvelut ovat lähellä: terveyskeskus, päivittäistavarakaupat sekä kirjasto. Kruunuvuorenrannassa asuville perheille on lähellä kouluja, päiväkoteja ja paljon harrastusmahdollisuuksia mistä valita. Juuri valmistunut Laajasalon uusi ostoskeskus tarjoaa monenlaisia myymälöitä, kauneudenhoitopalveluita ja esimerkiksi kuntosalin aivan lähellä Kruunuvuorenrantaa. Myös Herttoniemen palvelut ovat kivenheiton päässä.

Kruunuvuorenrannan asunnot ovat erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien päässä. Busseja kulkee alueelle ympäri vuorokauden ja uusia linjoja on suunnitteilla jatkuvasti parantamaan kulkuyhteyksiä entisestään. Herttoniemen metroasema on vain lyhyen bussimatkan päässä ja sieltä pääsee Helsingin Rautatieasemalle 10 minuutissa, Espooseen 20 minuutissa ja Itäkeskukseen neljässä minuutissa. Myöskään pyöräilijöitä ei ole unohdettu, vaan alueella on hyvät kevyen liikenteen väylät, joten taitat matkasi kätevästi myös polkien.

Kruunuvuorenrannan luonnonsuojelualueella on mahtavat puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn ympäri vuoden. Löydät alueelta kauniin Kruunuvuorenlammen ja sen koskemattoman ympäristön, jota katsellessa unohtaa helposti olevansa pääkaupunkiseudulla. Myös kaunis Stansvikin lehto ja Vartiosaari ovat lähellä ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Kruunuvuorensilta

Kuten edellä mainittiin, Kruunuvuorenranta sijaitsee vastapäätä kantakaupunkia. Kruunuvuorenrantaa ja kantakaupunkia yhdistävän Kruunuvuorensillan rakentaminen on tarkoitus aloittaa vuonna 2021 ja avata näin uusi, nopeampi kulkureitti Kruunuvuorenrannan asuinalueelta suoraan keskustaan arviolta vuonna 2026. Kun silta on valmis, Kruunuvuorenrantaan päästään raitiovaunulla noin 15 minuutissa Helsingin keskustasta. Sillan myötä Kruunuvuoresta taittaa työmatkatkin entistä helpommin julkisia liikennevälineitä hyödyntäen myös lähikaupunkeihin Espooseen ja Vantaalle. Tutustu Kruunuvuorenrannan asuinalueen kehityssuunnitelmiin »

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.