Myytävä asunnot ja uudiskohteet Kruunuvuorenrannassa

Myynnissä Kruunuvuorenrannassa

Asunto Oy Helsingin Silhuetti

Silhuetti on Helsingin Kruunuvuorenrantaan rakennettava vaikuttavasti muotoiltu kerrostalo. Arkkitehti on suunnitellut sen kodit piristävällä tavalla hieman valtavirrasta poikkeaviksi – pohjaratkaisujen toimivuudesta kuitenkaan tinkimättä. Silhuetin kruununa ylimmissä kerroksissa sijaitsevat kaksikerroksiset terassihuoneistot. Osasta niitä avaut...

Tulossa Kruunuvuorenrantaan

As Oy Helsingin Avalon

Kruunuvuorenrantaan, merelliseen ja luonnonläheiseen ympäristöön rakennetaan uusia koteja, joiden ylimmistä kaksikerroksisista asunnoista avautuvat upeat merinäkymät. Kruunuvuorenrannan kodit rakennetaan omalle tontille.

Kruunuvuorenranta – Merellistä asumista Helsingissä

Kruunuvuorenranta on uusi merellinen asuinalue Itä-Helsingin Laajasalossa, entisen öljysataman alueella ja sen lähiympäristössä. Meri on vain kivenheiton päässä ja vastarannalla näkyy Helsingin kantakaupunki. Uudelle asuinalueelle suunnitellaan nousevan asuntoja kaiken kaikkiaan 13 000 asukkaalle vuoteen 2030 mennessä, ja tällä hetkellä uusia asuintaloja on jo noussut runsaasti.

Kruunuvuorenranta - Asunnot ja asuminen

Kruunuvuorenranta on rauhallista ja vehreää asuinaluetta, jonka rakentamisessa on huomioitu kaikenlaisten asukkaiden tarpeet. Alueella on runsaasti metsää, puistoja, rantaa ja tarkoitus on myös jättää runsaasti tilaa asukkaiden virkistyskäyttöön, eikä suinkaan rakentaa koko aluetta täyteen asuintaloja. Peabilla on alueella uusi rakennusprojekti käynnissä ja Kruunuvuorenrannan asunnot olisi tarkoitus avata varattavaksi talvella 2019. Ennakkomyyntiin tulevia uusia asuntoja on tarjolla pienemmistä yksiöistä jopa sadan neliön kaksikerroksisiin asuntoihin, joten valinnan varaa on.  

Kruunuvuorenrannan palvelut

Lähialueella on saatavilla jo paljon palveluita ja lisää on tulossa koko ajan. Perheille on lähellä kouluja, päiväkoteja ja paljon harrastusmahdollisuuksia mistä valita. Myös kaikki peruspalvelut ovat lähellä: terveyskeskus, päivittäistavarakaupat sekä kirjasto. Juuri valmistunut Laajasalon uusi ostoskeskus tarjoaa monenlaisia myymälöitä, kauneudenhoitopalveluita ja esimerkiksi kuntosalin aivan lähellä Kruunuvuorenrantaa. Toki kaikki Herttoniemessä olevat palvelut ovat myös aivan lähellä.

Kruunuvuorenranta on erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien päässä. Busseja kulkee alueelle ympäri vuorokauden ja uusia linjoja on suunnitteilla jatkuvasti parantamaan kulkuyhteyksiä entisestään.  Herttoniemen metroasema on vain lyhyen bussimatkan päässä ja sieltä pääsee Helsingin Rautatieasemalle 10 minuutissa, Espooseen 20 minuutissa ja Itäkeskukseen neljässä minuutissa. Myöskään pyöräilijöitä ei ole unohdettu, vaan alueella on hyvät kevyenliikenteenväylät, joten taitat matkasi kätevästi myös polkien.

Kruunuvuorenrannan luonnonsuojelualue tarjoaa mahtavat puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn ympäri vuoden. Löydät alueelta kauniin Kruunuvuorenlammen ja sen koskemattoman ympäristön, jota katsellessa unohtaa helposti olevansa pääkaupunkiseudulla. Myös kaunis Stansvikin lehto ja Vartiosaari ovat lähellä ja ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Kruunuvuorensilta

Kuten edellä mainittiin, Kruunuvuorenranta sijaitsee vastapäätä kantakaupunkia. Kruunuvuorensilta on tarkoitus rakentaa vuonna 2020 ja avata näin uusi, nopeampi kulkureitti suoraan keskustaan. Sillan myötä Kruunuvuorenrantaan päästään raitiovaunulla noin 15 minuutissa Helsingin keskustasta. Sillan myötä Kruunuvuoresta taittaa työmatkatkin entistä helpommin julkisia liikennevälineitä hyödyntäen myös lähikaupunkeihin Espooseen ja Vantaalle.

Tutustu Kruunuvuorenrannan asuinalueen kehityssuunnitelmiin »

Tutustu myös uudiskohteisiimme Sompasaaressa ja uusiin asuntoihimme Jätkäsaaressa!

Tulossa uudiskohde Oulunkylään

Vaikuta ja vastaa kyselyyn tulevasta Oulunkylän uudiskohteestamme. Arvomme vastanneiden kesken jouluisen herkkukorin (arvo 150 €). Vastaa kyselyyn »

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.