5 syytä, miksi uudiskohde on ihanteellinen ensiasunnoksi

Ensiasunto, joka on energiatehokas, varmasti kunnolla rakennettu, omaan makuusi viimeistelty ja helppo asuttava vuosiksi eteenpäin ilman remontteja! Kuulostaa kriteereihisi sopivalta? Entä jos ensiasunto olisi vielä keskeisellä sijainnilla lähellä liikenneyhteyksiä ja voisiko se myös säilyttää arvonsa hyvin, niin että se on myöhemmin mukava myydä tai jättää sijoitusasunnoksi? Jos vastasit kyllä, niin uusi Peab Koti voi olla sinulle ihanteellinen ensiasunto.

Jatka lukemista niin kerromme tarkemmin, miksi uudiskohteemme ovat ensiasunnon ostajien suosiossa.

Kun valitset ensiasunnoksi Peab Kodin:

Saat kotiisi modernit ja energiatehokkaat ratkaisut

Uusi asunto on tyypillisesti merkittävästi energiatehokkaampi kuin vanha asunto. Siksi energiatehokkaasti rakennettu Peab Koti on tiedostavalle ja vastuulliselle ostajalle mielekäs ja arvoihin sopiva valinta. 

Äänieristys ja verkkoyhteydet ovat valmiiksi nykyaikaisella tasolla, mikä tekee arjestasi heti mielekästä uudessa ensiasunnossasi. 

Pääset valitsemaan tasokkaista pintamateriaaleista itsellesi mieluisimmat

Kun varaat ja ostat Peab Kodin hyvissä ajoin, pääset valitsemaan omaan makuusi sopivat pintamateriaalit, jotka luovat kotisi persoonallisen ilmeen – ja parasta on, että sinun ei tarvitse tehdä työtä itse! Voit esimerkiksi valita, millaiset laatat kylpyhuoneeseesi tulee tai minkä sävyinen uuden olohuoneesi lattia on.

Valintojen tekeminen kanssamme on helppoa, sillä saat avuksesi valmiita sisustuskokonaisuuksia, joista muun muassa laadukkaiden työtasojen, kalusteovien, vetimien ja laattojen valitseminen on helppo ja hauska osa ensiasunnon ostamista.

Tiedossa ei ole remontteja, joten voi keskittyä asumisesta nauttimiseen

Peabilla rakennamme aina kerralla kuntoon! Uuden asunnon valitseminen ensiasunnoksi tuo mielenrauhaa, varmuutta ja helppoutta sekä ostopäätöksen tekemiseen että jokapäiväiseen arkeen muuton jälkeen. Uudiskohteessa sinun ei tarvitse tehdä kalliita remontteja pitkään aikaan, eikä sinun tarvitse muuttaessasi tietää välttämättä mitään remontoinnista.  

Uuteen täysin käyttämättömään asuntoon muuttaminen on itsessään elämys – kukaan muu ei ole asunut kodissasi aikaisemmin, käyttänyt sen kodinkoneita tai pahimmillaan laiminlyönyt asunnon ylläpitoa.

Hyvä kosteudenhallinta ja rakentamisen laatu takaavat terveellisyyden

Kosteudenhallinta ja muu rakentamisen laatu ovat kohteissamme korkealuokkaisia. Hyvä kosteudenhallinta rakentamisen aikana vaikuttaa muun muassa asunnon kunnon säilymiseen sekä asumisen aikaiseen viihtyvyyteen ja terveellisyyteen, kuten hyvään sisäilmaan.

Kunnolla rakennetun Peab Kodin kosteudenhallinnan varmistaminen on sinulle vaivatonta myös asumisen aikana, ja tarjoamme tähän näppäriä arjen ohjeita avuksesi. Lue, miten huolehdit kosteudenhallinnasta asumisen aikana.

Ensiasunto on aina tärkeä sijoitus ja Peab Koti säilyttää arvonsa hyvin

Rakennamme uusia Peab Koteja suosituimpien kasvukeskusten kehittyville alueille, joissa niillä on todennäköisimmin erinomainen kysyntä myös tulevaisuudessa. Näin ne säilyttävät arvonsa hyvin tai parhaimmillaan, niiden arvo voi jopa kasvaa muun alueen edelleen kehittyessä eteenpäin.

Hyvällä sijainnilla sinun ei ole välttämätöntä omistaa autoa, sillä liikenneyhteydet ja palvelut ovat lähellä. Tämä tuo arjen säästöjä sekä tukee tiedostavaa ja vastuullista elämäntapaa. Mikäli päätät myöhemmin myydä asuntosi tai jättää sen sijoituskäyttöön, uusi Peab Koti tarjoaa sinulle erinomaiset edellytykset molempiin.

Peab Koti on turvallinen ja vaivaton valinta – etsitäänkö sinulle oma ensiasunto?

Ensiasunnon ostaminen on yksi mieleenpainuvimmista elämänvaiheista ja usein myös rahallisesti sen astisen elämän suurin sijoitus. Moni valitsee uudiskohteen luotettavuuden, varmuuden ja helppouden vuoksi.

Peab Koti ensiasuntona on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Pääset muuttamaan luotettavan rakentajan toteuttamaan asuntoon, jossa kosteudenhallinta ja energiatehokkuus ovat korkealla tasolla. Rakennamme kestävää tulevaisuutta ja varmistamme toiminnan ja raaka-aineiden laadun aina koko toimitusketjun osalta.

 

 

Asunnot

Peabilla on uudiskohteita ympäri Suomen. Tutustu uusiin asuntoihimme eri paikkakunnilla!

Ensiasunnon ostamisen vaiheet

Ensiasunnon ostaminen on helppoa ja turvallista! Tutustu uuden asunnon ostamisen eri vaiheisiin asunnon varaamisesta uuden kodin jälkitarkastukseen.