Asumista kaiken ikäisille uudiskohteessa Vantaalla

Vantaan Tikkurilaan rakentuvaan uudiskohteeseen Asunto Oy Floriiniin on suunniteltu nykyajan asumisen fiksuja ratkaisuja, jotka palvelevat ihmisiä kaikissa eri elämän vaiheissa.

Monen kodin pohjaratkaisusta löytyy miellyttävää avaruutta sekä esimerkiksi seinän sisään liukuvia, tilaa säästäviä väliovia. Suunnittelussa on pyritty huomioimaan asuntojen väljyys ja ikääntyvien asukkaiden näkökulma, jotta esimerkiksi rollaattorilla mahtuu liikkumaan asunnoissa mutkattomasti. Kulku asunnossa ja koko talossa sujuu esteettömästi. Floriinissa on otettu huomioon erilaiset ikäihmisten asumista helpottavat ratkaisut.

Floriinin asuntoihin on esimerkiksi kylpyhuoneeseen ja keittiöön mahdollista asentaa tukikahvoja helpottamaan päivittäisiä askareita. Myös wc-istuin on mahdollista tilata korkeampana ja tukikahvoilla varustettuna.

”Vaikka ei juuri tällä hetkellä tarvitsisi tukikahvoja, on ne helppo Floriinin asuntoihin asentaa jälkikäteen, sillä sinne asennetaan jo rakennusvaiheessa vahvistukset tiettyihin paikkoihin näitä kiinnityksiä varten”, kertoo Peabin asiakaspalveluinsinööri Outi Laitila.

Sujuvaa ja turvallisarkea kaikille nykyajan ratkaisuilla

Floriinin kotien suunnittelussa on tähdätty miellyttävään, sujuvaan ja turvalliseen arkeen erilaisilla ratkaisuilla. Hellepäivien varalle joka kodissa on ilmalämpöpumppu, jota voi hyödyntää asunnon viilentämisessä. Kaikkiin Floriinin asuntoihin kuuluu oma lasitettu parveke. Kodinkoneet integroidaan keittiökalusteisiin. Pysäköintihalliin pääsee suoraan hissillä ja autopaikkoihin on mahdollisuus hankkia sähköautonlatauspiste. Floriinissa on myös yhteiskäyttötila, jonka käyttötarkoitukseen asiakkaat ovat päässet vaikuttamaan heti alussa.

”Uudiskohde on huoleton vaihtoehto. Sen lisäksi, että remonttia ei tarvitse ruveta tekemään ja asunnot ovat huoltovapaita, on turvallisuuteen Floriinissa kiinnitetty huomiota, esimerkiksi parkkihallissa on kameravalvonta ja palovaroittimet toimivat verkkovirralla akkuvarmenteisesti”, kertoo projekti-insinööri Satu Saari.

”Myös hissin ja lukituksen älyratkaisut tekevät arjesta turvallista ja helppoa. Jos asukas kadottaa iLOQ-avaimensa, kyseisen avaimen pääsyoikeudet poistetaan nopeasti ja asukas saa välittömästi uuden. KONE Residential Flow –sovelluksen avulla voit käyttää älypuhelintasi rakennuksen ulko-oven avaimena. Älypuhelin voi olla taskussa tai kassissa – vain käden painallus oven kosketuspaneeliin riittää. Ovi avautuu valmiiksi, hissi saapuu sinua vastaan ja vie sinut asuinkerrokseesi automaattisesti. Voit myös avata kännykällä oven, vaikka et olisi juuri sillä hetkellä kotona.”

Muutostöillä kohteesta juuri sinun näköinen

Uudiskohteessa pinta-materiaalien valinnoilla ja muutostöillä pystytään kodista tekemään juuri asiakkaan näköinen koti. 

”Tiettyihin asioihin pystytään muutostöillä vaikuttamaan. Aikataulut menevät kuitenkin nopeasti umpeen eli mitä aikaisemmin on liikenteessä, sitä enemmän mahdollisuuksia on”, Outi muistuttaa.

Floriinin vakiovaihtoehtoina hintaan sisältyy esimerkiksi kolme eri vaihtoehtoa keittiön kalusteoviin ja työtasoihin sekä parkettilattiaan ja lisäksi kaksi lisähintaista vaihtoehtoa. Lattialaatoista löytyy myös useampi hintaan sisältyvä vaihtoehto ja lisäksi kolme lisähintaista vaihtoehtoa. Lisäksi valittavissa on erilaisia tehosteseinä –vaihtoehtoja.

”Asiakas voi tulla toimistolle paikan päälle materiaaleja katsomaan ja valitsemaan. Värisävyt näkyvät parhaiten paikan päällä, joten ehdottomasti kannattaa tulla. Tietysti meillä huomioidaan tarkasti turvallinen vierailu ja aika kannattaa sopia etukäteen”, Outi kertoo. ”Yhdessä asiakkaan kanssa mietitään erilaisia vaihtoehtoja ja autetaan asiakkaita tekemään haluamiaan räätälöintejä ja tarjouksia vaihtoehtoisista tuotteista. Minä sekä kohteen toinen asiakaspalveluinsinööri Riikka Kinnunen autamme mielellämme asiakaita Floriinin materiaalien valinnoissa.”

Tutusta tästä As Oy Vantaan Floriiniin

Asunto Oy Vantaan Floriini

Kahdeksankerroksinen Floriini nousee omalle tontille Tikkurilan keskustaan rakennettavaan uuteen kortteliin. Floriinin kodit ovat hyvin suunniteltuja kaksioita ja kolmioita. Kiinteistön talotekniikka on modernia, mistä hyvä esimerkki on älykäs kulunhallinta.