Tietoja kohteesta

Tulossa uutta Tikkurilaan!

As Oy Floriiniin toteutetaan koko korttelin yhteinen kerhotila ja kaksi korttelin yhteiskäyttöön tulevaa saunaosastoa. Lisäksi Floriinin asukkaiden omaan käyttöön on tulossa tila, jonka käyttötarkoituksesta tulevat asukkaat pääsevät äänestämään. Autopaikkoja löytyy korttelin yhteisestä autohallista, johon tullaan toteuttamaan myös sähköautojen latauspisteitä. Katutasoon Floriiniin valmistuu kolme liiketilaa.

Liity tästä ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti
p. 040 801 9900 tai s-posti: asuntomyynti.helsinki@peab.fi

Asuntoja
41
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Autopaikat
20

Asuinympäristö

Tikkurilan sykkeessä!

Tikkurila on koko Vantaan keskus. Tikkurilasta löytyvät kaikki tärkeimmät palvelut, kuten kauppakeskukset, matkakeskus, Tikkurilantori, kaupungintalo, kirjasto, nuorten monitoimitila Liito, ammattikorkekoulu Laurea sekä poliisi- ja oikeuspalvelut. Alueelta löytyvät luonnollisesti myös monet päiväkodit, peruskoulut ja lukiot.

Tikkurilan jokirannasta löytyy myös monia kulttuuripalveluja, kuten tiedekeskus Heureka, kulttuuritehdas Vernissa ja Vantaan kaupunginmuseo. Liikkujalle löytyy hyviä maastoja - Keravanjoen rannasta alkaa Tikkurilan keskuspuisto ja ulkoilureitit. Tikkurilan urheilupuistosta löytyvät monipuoliset harrastemahdollisuudet, kuten Trio Areena, uimahalli, kuplahalli ja monet tekonurmi- ja hiekkakentät. Lue lisää Tikkurilasta asuinalueena!

Suunnitelmissa Vantaan ratikka

Stuiveri tulee sijaitsemaan suunnitteilla olevan Vantaan ratikan kulkureitin läheisyydessä, mikäli aloitetut suunnitelmat toteutetaan. Tuleva raitiotieyhteys kulkisi Mellunmäestä Tikkurilaan, Aviapolikseen ja lentoasemalle. Raitiotieyhteyden rakentaminen on suunniteltu aloitettavan vuonna 2024, jolloin se voisi olla käytössä aikaisintaan vuonna 2028. Lue lisää Vantaan ratikan suunnitelmista »

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.