Tietoja kohteesta

Tulossa uutta Tikkurilaan!

As Oy Floriiniin toteutetaan koko korttelin yhteinen kerhotila ja kaksi korttelin yhteiskäyttöön tulevaa saunaosastoa. Lisäksi Floriinin asukkaiden omaan käyttöön on tulossa tila, jonka käyttötarkoitukseen tulevat asukkaat pääsevät vaikuttamaan. Autopaikkoja löytyy korttelin yhteisestä autohallista, johon tullaan toteuttamaan myös sähköautojen latauspisteitä. Kortteliin on tulossa myös paljon liiketiloja, joten Floriinissa asuvien lähimmät palvelut löytyvät kotinurkilta.

Jokainen asunto on varustettu viilennysjärjestelmällä. Turvallisuutta lisäävät mm. iLOQ-lukitus sekä autohallin sisälle asennettava kameravalvonta. Floriinissa on käytössä KONEen Residential Flow -järjestelmä, jonka avulla Kielotien puoleinen pääovi avautuu sinulle automaattisesti älypuhelimen avulla ja se tilaa sinulle hissin valmiiksi. Sinun ei enää tarvitse huolehtia kadonneista avaimista vaan voit avata älypuhelimella ovesi perheellesi tai vieraille mistä vain.

Floriinin asuntojen suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon koko elämänkaaren asuminen. Kaikki Floriinin tilat ovat esteettömiä. Asuntoihin on mahdollista tilata muutostyönä erilaisia asumista helpottavia varusteita, muun muassa tukikahvoja kylpyhuoneeseen ja keittiöön. WC-istuin voidaan varustaa tukikahvoilla. Kielotien puoleisen porrashuoneen ovessa on avauskoneisto. 

Liity alta ennakkorekisteriin "Kiinnostuitko" -kohdasta!

Saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa! Liittymällä ennakkorekisteriin pääset näkemään myös ensimmäisten joukossa Floriinin etäesittelytilaisuuden. 

 

Asuntoja
41
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Autopaikat
20

Asuinympäristö

Tikkurilan sykkeessä!

Tikkurila on koko Vantaan keskus. Tikkurilasta löytyvät kaikki tärkeimmät palvelut, kuten kauppakeskukset, matkakeskus, Tikkurilantori, kaupungintalo, kirjasto, nuorten monitoimitila Liito, ammattikorkekoulu Laurea sekä poliisi- ja oikeuspalvelut. Alueelta löytyvät luonnollisesti myös monet päiväkodit, peruskoulut ja lukiot.

Tikkurilan jokirannasta löytyy myös monia kulttuuripalveluja, kuten tiedekeskus Heureka, kulttuuritehdas Vernissa ja Vantaan kaupunginmuseo. Liikkujalle löytyy hyviä maastoja - Keravanjoen rannasta alkaa Tikkurilan keskuspuisto ja ulkoilureitit. Tikkurilan urheilupuistosta löytyvät monipuoliset harrastemahdollisuudet, kuten Trio Areena, uimahalli, kuplahalli ja monet tekonurmi- ja hiekkakentät. Lue lisää Tikkurilasta asuinalueena!

Suunnitelmissa Vantaan ratikka

Floriini tulee sijaitsemaan suunnitteilla olevan Vantaan ratikan kulkureitin läheisyydessä, mikäli aloitetut suunnitelmat toteutetaan. Tuleva raitiotieyhteys kulkisi Mellunmäestä Tikkurilaan, Aviapolikseen ja lentoasemalle. Raitiotieyhteyden rakentaminen on suunniteltu aloitettavan vuonna 2024, jolloin se voisi olla käytössä aikaisintaan vuonna 2028. Lue lisää Vantaan ratikan suunnitelmista »

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.