Viimeinen mahdollisuus unelma-asuntoon Peabin Ranta-Tampellan Aalto-korttelissa

Asunto Oy Tampereen Fenderi on viides ja samalla viimeinen kerrostalo Näsijärven rannalle rakennettavaan Aaltokortteliin. Peabin rakentama Aaltokortteli koostuu viidestä kerrostalosta, joista kolme on jo valmiina, yksi on rakenteilla ja viimeinen on lähdössä kevään aikana rakentumaan.

Ranta-Tampella on modernia kaupunkiasumista järven rannalla. Uusi rakennettava kanava rajaa Aaltokorttelille oman pienen saaren aivan Tampereen keskustan kupeeseen. Yhtä uniikkia paikkaa omalle kodille on vaikea löytää. Valmistuessaan Aaltokorttelin sisäpiha ja ympärille rakennettavat puistot tarjoavat myös vihreää viihtyisyyttä sitä kaipaaville. Siellä asuminen on täydellinen yhdistelmä järviluonnon rauhaa ja vilkasta kaupunkielämää.

”Ranta-Tampella on kunnianosoitus Tampereen vanhalle tehdasalueelle, perinnemaisemassa upeita punatiilisiä taloja”, kuvailee Peabin Tampereen asuntomyynnistä Riitta Kraneis.

Alue on vielä keskeneräinen, mutta kanava on saatu jo auki ja Peabin kohteet valmistuvat parin vuoden sisään. Uusimman kohteen Fenderin valmistuessa kahden vuoden kuluttua on alueen rakentaminen jo pitkällä. ”Tampereen kaupunki satsaa alueen ympäristöön ja sinne rakennetaan kauniita puistoja ja lukuisia kevyen liikenteen väyliä. Ranta-Tampellan saari yhdistyy mantereeseen viidellä sillalla”, kertoo Peabin projektipäällikkö Marjo Jalonen.

Fenderi ei tule olemaan perinteinen kerrostalo vaan kohteen siipiosasta löytyy myös kaupunkipientalon tyyppisiä asuntoja omalla sisäänkäynnillä. Fenderiin rakennetaan kuitenkin monipuolisesti erikokoisia koteja. Ihan jokaiseen kotiin kuuluu oma lasitettu parveke. Kaukolämpöön perustuva energiatehokas lattialämmitys luo tasaista lämpöä oleskelutiloihin. Samaan järjestelmään on liitetty myös viilennysominaisuus, jolla saadaan viilennys kohdistettua kaikkiin asuinhuoneisiin.

”Meillä oli tilaisuus tehdä jotain vähän erilaista ja nämä asunnot omalla sisäänkäynnillä ja isolla terassilla ovat spesiaaleja. Fenderistä löytyy kuitenkin asuntoja monipuolisesti joka lähtöön. Parvekkeet ovat reilunkokoisia ja antavat väljyyttä asuntoihin. Lisäksi parvekkeiden liukulasiovet antavat luksus-fiilistä. Vaatehuoneita löytyy useista asunnoista, sille niille on ollut paljon kysyntää”, Jalonen kuvailee.

Fenderin kohteet ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa, tutustu niihin täältä. Myös nyt rakenteilla olevassa Spinnussa on vielä vapaita asuntoja, tutustu niihin täältä.

Lisää kuvia Fenderistä:

As Oy Tampereen Fenderi julkisivu 2.jpg

As Oy Tampereen Fenderi julkisivu 3.jpg

As Oy Tampereen Fenderi havainnekuva A56, A65.jpg

As Oy Tampereen Fenderi havainnekuva A35, A44, A53, A62, A71.jpg

As Oy Tampereen Fenderi havainnekuva A17.jpg

Asunto Oy Tampereen Fenderi

Tutustu tästä kohteeseen ja selaile Fenderin asuntoja >>