UUDISKOHTEET JA UUDET ASUNNOT YLÖJÄRVI

Tulevat uudiskohteet Ylöjärvelle

Asunto Oy Allegro, Ylöjärvi

Tulossa ennakkomarkkinointiin uusi upea uudiskohde Asunto Oy Allegro, Ylöjärvi! Kohde tulee rakentumaan upealle sijainnille Keijärven uimarannan ja talviuintipaikan läheisyyteen. Ylöjärven keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä ja Tampereen keskustaan ajaa vartissa. Liity nyt ennakkorekisteriin alta ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäi...

Tällä sivulla voit tutustua Ylöjärven alueella sijaitseviin myytäviin asuntoihin ja uudiskohteisiin. Tampereelta luoteeseen Näsijärven rannalla sijaitseva Ylöjärvi on vetovoimainen ja kehittyvä kunta, jonka väkiluku on ollut voimakkaassa kasvussa viime vuosina. Ylöjärven imua selittää Tampereen läheisyyden lisäksi monipuolisuus. 33 000 asukkaan kunta tarjoaa jokaiselle jotakin. Kunnasta löytyy niin tiivistä taajama-asumista kuin kaunista ja perinteikästä maalaismaisemaa, hyvät ja monipuoliset palvelut, puhdasta luontoa ja reilusti harrastusmahdollisuuksia. Lapsiystävällinen kunta on erityisesti perheiden suosiossa, ja kuntalaisten keski-ikä onkin melko nuori.

Ylöjärvi asuinalueena

Vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta sijaitseva Ylöjärvi tarjoaa hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan, liikuitpa sitten omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen. Keskeinen sijainti Suomen kartalla suhteessa muihin suurimpiin keskuksiin onkin yksi Pirkanmaan alueen valttikorteista. Helsinkiin on Ylöjärveltä matkaa 189 kilometriä ja Turkuun 164 kilometriä.

Ylöjärven alue tarjoaa hyvät palvelut ja ostosmahdollisuudet. Keskustan alueen kaupat ja palvelut ovat pääasiassa keskittyneet Elovainion, Soppeenmäen ja Kirkonseudun alueille. Elovainion kaupunginosassa sijaitseva Kauppakeskus Elo on Lempäälän Ideaparkin ja Tampereen Koskikeskuksen jälkeen koko Pirkanmaan alueen kolmanneksi suurin kauppakeskus ja tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet niin muodin kuin kauneuden, vapaa-ajan tai päivittäistavaroiden saralla. Ylöjärven palveluihin kuuluu myös useita kouluja ja hyvin toimiva terveyskeskus.

Ylöjärvi tunnetaan tietysti Eppu Normaalista, mutta myös Seitsemisen kansallispuistosta ja Teivon raviradasta. Lukuisat järvet ovat Ylöjärven luonnolle tunnusomaisia ja antavat leimansa myös ylöjärveläisten vapaa-ajan vietolle. Näsijärvi, Kyrösjärvi ja pohjoisessa Aurejärvi sekä kymmenet pienemmät järvet tarjoavat hienot harrastusmahdollisuudet niin kalastajille, veneilijöille kuin uimareillekin. Vuonna 1999 valmistunut Ylöjärven jäähalli tarjoaa loistavat puitteet jäälajien ystäville. Ylöjärven Liikuntakeskus tarjoaa koko Pirkanmaan alueen monipuolisimmat harjoitusmahdollisuudet kunto- ja kilpaurheilijoille.

Ylöjärvi on myös aktiivinen kulttuurikaupunki, jossa riittää tarjontaa kaiken ikäisille läpi vuoden. Varsinkin musiikin ystäviä hellitään lukuisilla erilaisilla persoonallisilla tapahtumilla, kuten Kaupunkijazz tai kamarimusiikkifestivaali KuruFest. Ja Pirkanmaan musiikkiopisto huolehtii siitä, että musiikinharrastajille on tarjolla myös laadukasta koulutusta.

Olisiko vilkas ja vireä pikkukaupunki keskellä järvimaisemaa ja luonnonrauhaa paikka, josta sinä löytäisit unelmiesi uuden asunnon?

Myytävät asunnot Ylöjärvi

Tutustu nyt tulevaan uudiskohteeseemme Asunto Oy Allegroon. Kohde tulee rakentumaan upealle sijainnille Keijärven uimarannan ja talviuintipaikan läheisyyteen. Ylöjärven keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä ja Tampereen keskustaan ajaa vartissa.

Tutustu myös Ylöjärven lähialueiden uudiskohteisiimme

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Tampere

Åkerlundinkatu 11 A 2, 33100 Tampere

Puhelin: +358 40 1591 700

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi