MYYTÄVÄT ASUNNOT JA UUDISKOHTEET YLÖJÄRVEN ALUEELLA

Muuttovalmiit asunnot Ylöjärvellä

Asunto Oy Vivace, Ylöjärvi

Ensimmäinen Peabin rakentama kerrostalokohde Räikän alueelle on valmistunut Ylöjärven keskustan palveluiden lähipiiriin. Kaunis Keijärvi on aivan lähellä. Elegantisti muotoiltu, neljä–viisikerroksinen Vivace-talo on rakennettu L-kirjaimen muotoon. Pääosa uusista vaaleasävyisistä kodeista ovat reilunkokoisia kaksioita ja kolmioita.

Tällä sivulla voit tutustua Ylöjärven alueella sijaitseviin myytäviin asuntoihin ja uudiskohteisiin. Tampereelta luoteeseen Näsijärven rannalla sijaitseva Ylöjärvi on vetovoimainen ja kehittyvä kunta, jonka väkiluku on ollut voimakkaassa kasvussa viime vuosina. Ylöjärven imua selittää Tampereen läheisyyden lisäksi monipuolisuus. 33 000 asukkaan kunta tarjoaa jokaiselle jotakin. Kunnasta löytyy niin tiivistä taajama-asumista kuin kaunista ja perinteikästä maalaismaisemaa, hyvät ja monipuoliset palvelut, puhdasta luontoa ja reilusti harrastusmahdollisuuksia. Lapsiystävällinen kunta on erityisesti perheiden suosiossa, ja kuntalaisten keski-ikä onkin melko nuori.

Vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta sijaitseva Ylöjärvi tarjoaa hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan, liikuitpa sitten omalla autolla tai joukkoliikennettä käyttäen. Keskeinen sijainti Suomen kartalla suhteessa muihin suurimpiin keskuksiin onkin yksi Pirkanmaan alueen valttikorteista. Helsinkiin on Ylöjärveltä matkaa 189 kilometriä ja Turkuun 164 kilometriä.

Ylöjärven alue tarjoaa hyvät palvelut ja ostosmahdollisuudet. Keskustan alueen kaupat ja palvelut ovat pääasiassa keskittyneet Elovainion, Soppeenmäen ja Kirkonseudun alueille. Elovainion kaupunginosassa sijaitseva Kauppakeskus Elo on Lempäälän Ideaparkin ja Tampereen Koskikeskuksen jälkeen koko Pirkanmaan alueen kolmanneksi suurin kauppakeskus ja tarjoaa monipuoliset ostosmahdollisuudet niin muodin kuin kauneuden, vapaa-ajan tai päivittäistavaroiden saralla. Ylöjärven palveluihin kuuluu myös useita kouluja ja hyvin toimiva terveyskeskus.

Ylöjärvi tunnetaan tietysti Eppu Normaalista, mutta myös Seitsemisen kansallispuistosta ja Teivon raviradasta. Lukuisat järvet ovat Ylöjärven luonnolle tunnusomaisia ja antavat leimansa myös

ylöjärveläisten vapaa-ajan vietolle. Näsijärvi, Kyrösjärvi ja pohjoisessa Aurejärvi sekä kymmenet pienemmät järvet tarjoavat hienot harrastusmahdollisuudet niin kalastajille, veneilijöille kuin uimareillekin. Vuonna 1999 valmistunut Ylöjärven jäähalli tarjoaa loistavat puitteet jäälajien ystäville. Ylöjärven Liikuntakeskus tarjoaa koko Pirkanmaan alueen monipuolisimmat harjoitusmahdollisuudet kunto- ja kilpaurheilijoille.

Ylöjärvi on myös aktiivinen kulttuurikaupunki, jossa riittää tarjontaa kaiken ikäisille läpi vuoden. Varsinkin musiikin ystäviä hellitään lukuisilla erilaisilla persoonallisilla tapahtumilla, kuten Kaupunkijazz tai kamarimusiikkifestivaali KuruFest. Ja Pirkanmaan musiikkiopisto huolehtii siitä, että musiikinharrastajille on tarjolla myös laadukasta koulutusta.

Olisiko vilkas ja vireä pikkukaupunki keskellä järvimaisemaa ja luonnonrauhaa paikka, josta sinä löytäisit unelmiesi uuden asunnon?

Ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely!
Peab Asuntomyynti p. 040 159 1700 tai s-posti: asuntomyynti.tampere@peab.fi

Tutustu myös Peab Kodin myytäviin asuntoihin ja uudiskohteisiin Tampereella!

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Sari Potter

Tampereen seutu, muutostyöt

Puhelin: +358 40 517 1800
Sähköposti: sari.potter@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.