Tietoja kohteesta

Tulossa uusi uudiskohde Ylöjärvelle mahtavalle sijainnille Ylöjärven keskustan tuntumaan. Kohde tulee rakentumaan Keijärven uimarannan ja talviuintipaikan läheisyyteen. Allegroon muuttava ei välttämättä tarvitse autoa ainakaan päivittäisasioinnin hoitamiseen. Linja-autopysäkki on lähes vieressä ja päivittäistavarakauppa kadun toisella puolella. Läheinen S-market tulee laajentumaan Prismaksi.

Pääterveysasema palvelee Soppeenmäessä noin kilometrin päässä. Ylöjärven kaunis kirkko, seurakuntatalo ja komea uusi kirjasto monipuolisine viriketoimintoineen löytyvät myös Allegron läheisyydestä. Palvelutalo Iltaruskon ravintola Keidas tarjoaa maukasta lounasta arkisin – Keitaasta voi myös vuokrata tilat esimerkiksi perhejuhlien järjestämiseen. Elovainion lähiostoskeskus palvelee parin kilometrin päässä, eivätkä Tampereen Lielahden alueen kaupatkaan kaukana ole. Tampereen keskustaan suhauttaa omalla autolla vartissa!

LIITY ALTA ENNAKKOREKISTERIIN "KIINNOSTUITKO" -KOHDASTA!

Allegron ennakkomarkkinointi alkaa keväällä/alkukesästä 2022. Liity nyt ennakkorekisteriin ja saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa! 

Asuntoja
50
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
35

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Tampere

Åkerlundinkatu 11 A 2, 33100 Tampere

Puhelin: +358 40 1591 700

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Muita kiinnostavia kohteita