Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tikkurila

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Tikkurilassa

Asunto Oy Vantaan Floriini

Kahdeksankerroksinen Floriini nousee omalle tontille Tikkurilan keskustaan rakennettavaan uuteen kortteliin. Floriinin kodit ovat hyvin suunniteltuja kaksioita ja kolmioita. Kiinteistön talotekniikka on modernia, mistä hyvä esimerkki on älykäs kulunhallinta.

Asunto Oy Vantaan Stuiveri

As Oy Vantaan Stuiveri on tyylikäs 12-kerroksinen kiinteistö, joka rakennetaan Tikkurilan voimakkaasti uudistuvaan keskustaan – viihtyisän, tulevaisuudessa laajennettavan Kirjastopuiston naapuriin. Myöhemmin samaan kortteliin nousee useamman kerrostalon lisäksi uusi päiväkoti. Kortteliin on tulossa myös paljon liiketiloja, joten Stuiverissa asuv...

Tulossa olevat uudiskohteet Tikkurilaan

Asunto Oy Vantaan Penni

Liity nyt ennakkorekisteriin! As Oy Vantaan Penni tulee rakentumaan omalle tontille Tikkurilan keskustaan rakennettavaan uuteen kortteliin.

Tulossa kokonaan uusi kortteli Tikkurilaan

Rakennamme kuusi uutta asuinkerrostaloa keskeiselle paikalle Tikkurilaan. Asuintaloihin on tulossa myös runsaasti liiketiloja, jopa 1300 m2. Taloyhtiöt ovat saaneet nimensä vanhoista rahoista. Tulevat asuintalot ovat nimeltään Stuiveri, Floriini, Plootu, Shillinki, Riikintaaleri ja Penni. Tutustu myytävät asunnot Tikkurila!

Tikkurila asuinalueena 

Vantaan Tikkurila asuinalueena on suosittu ja nopeasti kasvava keskus, jossa yhdistyvät nykyaikaisen kaupunkiympäristön ja pitkään kehittyneen taajaman hyvät puolet. Tikkurila on yksi pääkaupunkiseudun tärkeimmistä ja nopeimmin kasvavista asuinalueista. Asuinalueena Tikkurila on käytännöllinen ja turvallinen, ja se tarjoaa kattavat palvelut ja runsaasti työpaikkoja eri aloilta.

Tikkurila mielletään usein vahvasti kasvavaksi ja moderniksi kaupunkialueeksi – mitä se toki onkin. Ei kuitenkaan sovi unohtaa, että Tikkurilalla on vuosisatoja pitkä historia osana Helsingin pitäjää. Tikkurila on ollut – ja on edelleen – ennen kaikkea liikenteen risteyskohta ja vilkas kaupankäynnin keskus. Kaupalliseen menneisyyteen viittaa myös alueen nimi: tikkuri tarkoitti kaupassa käytettyä oravannahkojen nippua.

Vantaa on voimakkaasti kasvava kaupunki ja samoin Tikkurila asuinalueena kasvava asuinalue, joka tarjoaa työpaikkojen lisäksi valtavasti vapaa-ajan mahdollisuuksia. Vantaalta löytyy sykkivän keskustan lisäksi paljon luontoa, kuten puistoja, metsiä ja viheralueita. Tutustu Tikkurila asuinalueena!

Tikkurilan aseman liikenneyhteydet pk-seudulle ja koko Suomeen

Tikkurilan juna-asema kuuluu Suomen vilkkaimpiin rautatieasemiin. Junat vievät nopeasti pääkaupungin palveluiden ja työpaikkojen äärelle, ja siksi Tikkurila onkin suosittu asuinalue Helsingissä työskentelevien keskuudessa. Juna kuljettaa Tikkurilan asemalta pääkaupunkiseudun kaupunkien lisäksi kätevästi myös länsirannikolle ja Pohjois-Suomeen sekä lentokentälle, josta avautuvat matkayhteydet kaikkialle maailmaan.

Peabin kohteista Stuiverista ja Floriinista Tikkurilan asemalle kävelee alle 10 minuutissa. Autolla pääsee liittymään nopeasti kehäteille ja kantatie 45:lle eli Tuusulanväylälle. Lisäksi Vantaalle suunnitellaan parhaillaan omaa ratikkaa, jonka molemmat esitetyt reittivaihtoehdot sivuavat tämän hetken suunnitelmien mukaan Stuiverin ja Floriinin kotikorttelia.

Tikkurila tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut

Lapsiperheelle Tikkurila on erinomainen asuinympäristö. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia erityisesti liikunnallisille lapsille ja aikuisille. Esimerkiksi monipuolinen Tikkurilan urheilupuisto tarjoaa mainiot puitteet monenlaiseen harrastamiseen. Tiedekeskus Heureka on puolestaan jännittävä vierailukohde luonnontieteistä kiinnostuneille lapsille ja nuorille.

Tarjonnan veturina toimii Tikkurilan juna-aseman yhteyteen rakennettu vilkas toimisto- ja liikekeskus Dixi. Toinen merkittävä kaupallinen keskittymä on kauppakeskus Tikkuri. 

Vaikka Tikkurila mielletään usein urbaaniksi alueeksi, on sillä paljon annettavaa luonnossa liikkuville. Nahkaansa luova Jokiranta ja lajistoltaan hurmaavan kirjava Koivuhaka antavat oivat mahdollisuudet rentoutua ja virkistyä luonnon helmassa.

Kukkeaa luontoa löytyy siis aivan kivenheiton päästä Suomen suurimpien kaupunkien keskuksista.

Myytävät asunnot Tikkurila - Vantaan halutuin

Tikkurila ja sen asuntokanta uudistuvat paraikaa voimakkaasti. Alue on viihtyisää ja sen palvelutarjonta on monipuolinen, ja silti hintataso on moniin muihin pääkaupunkiseudun alueisiin verrattuna kohtuullinen. Ei siis ole mikään ihme, että Tikkurila on Vantaan halutuin asuinalue. Myytävät asunnot Tikkurila ovat nyt oiva valinta uudeksi kodiksi tai sijoitusasunnoksi. 

Löydä uusi kotisi Tikkurilasta - myytävät asunnot Tikkurila

Rakennamme ensimmäisenä uuteen kortteliin upean 12-kerroksinen As Oy Vantaan Stuiverin. Uudet asunnot Tikkurila löydät monipuolisesti erilaisia uudisasuntoja. Selaa myytävät asunnot Tikkurila ja tutustu nyt kohteeseen tästä.

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900