Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tikkurila

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Tikkurilassa

Asunto Oy Vantaan Floriini

Kahdeksankerroksinen Floriini nousee omalle tontille Tikkurilan keskustaan rakennettavaan uuteen kortteliin. Floriinin kodit ovat hyvin suunniteltuja kaksioita ja kolmioita. Kiinteistön talotekniikka on modernia, mistä hyvä esimerkki on älykäs kulunhallinta. Tilasuunnittelussa on huomioitu kaikkien ikäryhmien asumistarpeet. Uuteen kotiin on mahd...

Asunto Oy Vantaan Stuiveri

As Oy Vantaan Stuiveri on tyylikäs 12-kerroksinen kiinteistö, joka rakennetaan Tikkurilan voimakkaasti uudistuvaan keskustaan – viihtyisän, tulevaisuudessa laajennettavan Kirjastopuiston naapuriin. Myöhemmin samaan kortteliin nousee useamman kerrostalon lisäksi uusi päiväkoti. Kortteliin on tulossa myös paljon liiketiloja, joten Stuiverissa asuv...

Tulossa kokonaan uusi kortteli Tikkurilaan

Rakennamme kuusi uutta asuinkerrostaloa keskeiselle paikalle Tikkurilaan. Asuintaloihin on tulossa myös runsaasti liiketiloja, jopa 1300 m2. Taloyhtiöt ovat saaneet nimensä vanhoista rahoista. Tulevat asuintalot ovat nimeltään Stuiveri, Floriini, Plootu, Shillinki, Riikintaaleri ja Penni.

Tikkurila kasvaa nopeasti

Vantaan Tikkurila on suosittu ja nopeasti kasvava keskus, jossa yhdistyvät nykyaikaisen kaupunkiympäristön ja pitkään kehittyneen taajaman hyvät puolet. Tikkurila on yksi pääkaupunkiseudun tärkeimmistä ja nopeimmin kasvavista asuinalueista. Asuinpaikkana Tikkurila on käytännöllinen ja turvallinen, ja se tarjoaa vahvat peruspalvelut ja runsaasti työpaikkoja eri aloilta.

Nykyaikaisen Tikkurilan pitkät juuret

Tikkurila mielletään usein vahvasti kasvavaksi ja moderniksi kaupunkialueeksi – mitä se toki onkin. Ei kuitenkaan sovi unohtaa, että Tikkurilalla on vuosisatoja pitkä historia osana Helsingin pitäjää. Tikkurila on ollut – ja on edelleen – ennen kaikkea liikenteen risteyskohta ja vilkas kaupankäynnin keskus. Kaupalliseen menneisyyteen viittaa myös alueen nimi: tikkuri tarkoitti kaupassa käytettyä oravannahkojen nippua.

Tikkurilan aseman liikenneyhteydet pk-seudulle ja koko Suomeen

Tikkurilan juna-asema kuuluu Suomen vilkkaimpiin rautatieasemiin. Junat vievät nopeasti pääkaupungin palveluiden ja työpaikkojen äärelle, ja siksi Tikkurila onkin suosittu asuinalue Helsingissä työskentelevien keskuudessa. Juna kuljettaa Tikkurilan asemalta pääkaupunkiseudun kaupunkien lisäksi kätevästi myös länsirannikolle ja Pohjois-Suomeen sekä lentokentälle, josta avautuvat matkayhteydet kaikkialle maailmaan.

Tikkurila tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut

Lapsiperheelle Tikkurila on erinomainen asuinympäristö. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia erityisesti liikunnallisille lapsille ja aikuisille. Esimerkiksi monipuolinen Tikkurilan urheilupuisto tarjoaa mainiot puitteet monenlaiseen harrastamiseen. Tiedekeskus Heureka on puolestaan jännittävä vierailukohde luonnontieteistä kiinnostuneille lapsille ja nuorille.

Vaikka Tikkurila mielletään usein urbaaniksi alueeksi, on sillä paljon annettavaa luonnossa liikkuville. Nahkaansa luova Jokiranta ja lajistoltaan hurmaavan kirjava Koivuhaka antavat oivat mahdollisuudet rentoutua ja virkistyä luonnon helmassa.

Kukkeaa luontoa löytyy siis aivan kivenheiton päästä Suomen suurimpien kaupunkien keskuksista.

Tikkurila on Vantaan halutuin asuinalue

Tikkurila ja sen asuntokanta uudistuvat paraikaa voimakkaasti. Alue on viihtyisää ja sen palvelutarjonta on monipuolinen, ja silti hintataso on moniin muihin pääkaupunkiseudun alueisiin verrattuna kohtuullinen. Ei siis ole mikään ihme, että Tikkurila on Vantaan halutuin asuinalue.

Löydä uusi kotisi Tikkurilasta!

Rakennamme ensimmäisenä uuteen kortteliin upean 12-kerroksinen As Oy Vantaan Stuiverin. Tutustu nyt kohteeseen tästä.

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.