Myytävät asunnot ja uudiskohteet Pirkkalassa

Muuttovalmiit asunnot Pirkkala

Asunto Oy Pirkkalan Verde

Kahdesta vankasta ja ilmeikkäästä kerrostalosta muodostuva As Oy Pirkkalan Verde on rakennettu luonnonläheiselle tontille, maaston korkeimpaan kohtaan kauniin Pyhäjärven lähettyville. Verdestä on kävelymatka esimerkiksi lapsiperheen keskeisimpiin päivittäispalveluihin. Uusien kotien pohjaratkaisut on suunniteltu toiminnallisuutta ja asumisen mie...

Tältä sivulta löydät tulevat uudiskohteemme ja myytävät asunnot Tampereen Pirkkalasta. Asuinalueena Pirkkala on Suomen vetovoimaisimpia kuntia. Viime vuosina alue on kasvanut nopeimmin väkilukuun suhteutettuna.

Pirkkala sijaitsee aivan Tampereen kupeessa ja alueiden välillä on helppo ja nopea kulkea. Autolla välimatkan taittaa noin 15 minuutissa. Keskustasta löydät isoja kauppoja, kouluja, apteekin, kirkon, ravintoloita ja terveyspalvelut. Lisäksi Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee kätevän etäisyyden päässä.

Peab Kodin uudiskohteet Tampereen Pirkkalassa ovat täysin uusia rakennuksia, jotka on varustettu monilla asumismukavuutta nostavilla ominaisuuksilla. Asunnot ovat valoisia ja tilatehokkaita sekä sijaitsevat mukavalla asuinalueella. Tutustu Peab Kodin uudiskohteisiin Pirkkalassa ja ilmoittaudu rohkeasti ennakkorekisteriin niin pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukosssa!

Tutustu myös Pirkkalan lähialueiden uudiskohteisiimme

Tampereen uudiskohteet

Tampere houkuttelee monipuolisuudellaan, tutustu »

Lamminrahkan uudiskohteet

Lamminrahka on uusi asuinalue aivan Tampereen rajalla Kangasalla. Tutustu!

Ylöjärven uudiskohteet

Tampereelta luoteeseen Näsijärven rannalla sijaitseva Ylöjärvi on vetovoimainen ja kehittyvä kunta, tutustu!

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi