Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Pirkkala

Asunto Oy Pirkkalan Verde

Kahdesta vankasta ja ilmeikkäästä kerrostalosta muodostuva As Oy Pirkkalan Verde rakennetaan luonnonläheiselle tontille, maaston korkeimpaan kohtaan kauniin Pyhäjärven lähettyville. Verdestä on kävelymatka esimerkiksi lapsiperheen keskeisimpiin päivittäispalveluihin. Uusien kotien pohjaratkaisut on suunniteltu toiminnallisuutta ja asumisen miell...

Tältä sivulta löydät tulevat uudiskohteemme ja myytävät asunnot Tampereen Pirkkalasta. Asuinalueena Pirkkala on Suomen vetovoimaisimpia kuntia. Viime vuosina alue on kasvanut nopeimmin väkilukuun suhteutettuna.

Pirkkala sijaitsee aivan Tampereen kupeessa ja alueiden välillä on helppo ja nopea kulkea. Autolla välimatkan taittaa noin 15 minuutissa. Keskustasta löydät isoja kauppoja, kouluja, apteekin, kirkon, ravintoloita ja terveyspalvelut. Lisäksi Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee kätevän etäisyyden päässä.

Peab Kodin uudiskohteet Tampereen Pirkkalassa ovat täysin uusia rakennuksia, jotka on varustettu monilla asumismukavuutta nostavilla ominaisuuksilla. Asunnot ovat valoisia ja tilatehokkaita sekä sijaitsevat mukavalla asuinalueella. Tutustu Peab Kodin uudiskohteisiin Pirkkalassa ja ilmoittaudu rohkeasti ennakkorekisteriin niin pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukosssa!

Tutustu myös tulevaan Kauppakadun uudiskohteeseen ja Messukylän uudiskohteeseen!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.