Tietoja kohteesta

Moderni koti Suomen ykköskesäkaupungin ytimessä

Vain muutama kolmio vapaana - toimi pian!

Olisiko uusi kotisi Suomen rakastetuimmassa kesäkaupungissa? Naantalin ydinkeskustaan osoitteeseen Presidentinkatu 6a rakennettuun As Oy Naantalin Pressaan valmistui 28 modernia kaupunkikotia. Toimi nopeasti ja tutustu jäljellä oleviin asuntoihin! Viisikerroksinen kohde on päättyvän tien varrella rauhallisella alueella, jossa kaikki on lähellä.

*Ensiasunnon ostajan etu

Ensiasunnon ostajana saat 3 000 euron edun tästä kohteestamme, kun teet kaupat vuoden 2020 aikana. Edun voit käyttää joko uuden asunnon muutostöihin tai osana kauppahinnan maksua. Tutustu tarkemmin ensiasunnon ostajan etuun ja ehtoihin »

Avarissa asunnoissa on selkeät pohjaratkaisut. Kodeissa on laadukkaat pintamateriaalit ja tilava lasitettu parveke. Autoille rakennetaan autokatos ja pihapaikkoja.

Pressassa asumisen vaivattomuus hakee vertaistaan. Arkea helpottavat ratkaisut parantavat asumismukavuutta ja turvallisuutta. Taloon tulee esimerkiksi tilava hissi. Isoimmissa kodeissa on erilliset kodinhoitohuoneet ja monipuolisesti säilytystilaa.

Asuntoja
28
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
23
Energialuokka
C

Visualisoinnit

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
as.10 3h+kt+s+p Myynnissä 2 / 5 78,00 m² 96 200,00 € 312 000,00 € Lue lisää
as.15 3h+kt+s+p Myyty 3 / 5 68,50 m²
as.16 3h+kt+s+p Myynnissä 3 / 5 78,00 m² 102 700,00 € 339 300,00 € Lue lisää
as.6 3h+kt+s+p Myynnissä 2 / 5 68,50 m² 84 810,00 € 280 850,00 € Lue lisää
as.9 3h+kt+s+p Myyty 2 / 5 68,50 m²
Lue lisää

Asuinympäristö

Sympaattisen pikkukaupungin rauhassa, palvelujen ytimessä

Naantalissa kaikki on lähellä. Keskustan monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä Pressasta, ja päivittäistavaramarketit palvelevat noin sadan metrin päässä. Sekä Pressan ympäristö että asunnot soveltuvat loistavasti niin senioripariskunnan kuin lapsiperheen kodiksi.

Raikasta rannikkoilmaa ja ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä

Naantalilaisena saat runsaasti hyvää tiiviissä paketissa. Tunnelmallinen vanhakaupunki rantaravintoloineen ja kesätapahtumineen on lyhyen kävelymatkan päässä Presidentinkadulta. Vanhankaupungin kulttuurielämykset, Muumimaailma, Keskustan päiväkoti ja Kuparivuoren koulu ovat kävelyetäisyydellä kotiovelta. Liikenneyhteydet Turkuun ovat toimivat ja nopeat.

Harrasta ja ulkoile upeissa maisemissa

Naantalissa on useita hienoja luontoreittejä ulkoiluun, pyöräilyyn tai vaikka hiihtoon. Nunnalahden uimarannalla viihtyvät kaikenikäiset kesäpäivänviettäjät, ja rannalla on myös talviuintimahdollisuus. Golfaajalle on myös erinomaisia vaihtoehtoja.

Voit lipua kesäkaupungin rannasta veneellä sisäsaariston vesille. Naantalin ulkoilusaaret soveltuvat hyvin veneilijän retkikohteiksi. Löydät veneellesi paikan pikkukaupungin pienvenesatamista.


Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Birgitta Suovanen

Turun seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 181 6520

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.