Uudiskohteet ja uudet asunnot Kuopio

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Kuopiossa

Asunto Oy Kuopion Kenttämestari

Peab rakentaa sympaattiselle Mölymäelle hyvin varusteltuja uusia koteja erilaisiin tilatarpeisiin. Jokaiseen Kenttämestarin kotiin kuuluu oma lasitettu parveke tai terassi. Myös säilytystilojen riittävyyteen on panostettu. Kenttämestari nousee omalle tontille, jonka se jakaa naapuriyhtiö Kuopion Kenttävahdin kanssa. Korkealla sijaitsevan Kenttäm...

Asunto Oy Kuopion Kenttävahti

Peab rakentaa suosittuun Haapaniemeen uudistuvalle Mölymäelle kokonaisen korttelin kerrostaloja. Yhtiön omalle tontille rakennettava Asunto Oy Kuopion Kenttävahti on taloista ensimmäinen. Kenttävahtiin tulee 40 kaupunkikotia erikokoisiin asumistarpeisiin. Kotien pohjaratkaisut on suunniteltu huolella tavoitteena jokapäiväisen toimivuuden ja asum...

Asunto Oy Kuopion Lehmushovi

Upealle tontille, miltei torin kulmalle, nousee uusi laadukas asunto-osakeyhtiö. Asunto Oy Kuopion Lehmushoviin rakennetaan mielenkiintoisia asuntoja miltei kaikkiin kotitarpeisiin. Vaihtoehdot alkavat kookkaista yksiöistä ja ulottuvat lähes sadan neliömetrin huoneistojen kautta kaksikerroksisiin loft-asuntoihin. Useammasta kodista avautuvat veh...

Muuttovalmiit kohteet Kuopiossa

Asunto Oy Kuopion Voiportti

Tämä on tilaisuutesi, jos haluat tavanomaista tunnelmallisemman uuden asunnon Kuopion ydinkeskustasta omalta tontilta. Voiportin kodit on saneerattu Valion vanhaan toimitaloon Tulliportinkadun ja Puistokadun kulmauksessa. Massiivisten tiiliseinien sisäpuolelle on rakennettu uusia asuntoja alkaen kompakteista yksiöistä ja ulottuen ylimmän kerroks...

Asunto Oy Kuopion Hiihtäjä

Nyt valmiina Kuopion Puijonlaaksossa omalla tontilla vankka viisikerroksinen asunto-osakeyhtiö. As Oy Kuopion Hiihtäjässä on kaikkiaan 51 modernisti varustettua huoneistoa. Kaikissa Hiihtäjän kodeissa lämpöä luo ihana lattialämmitys, joka tuntuu ylelliseltä etenkin talven kylmimpinä päivinä. Hiihtäjän kotien sijainti on erinomainen – etenkin jos...

Asunto Oy Kuopion Ulkoilija

Ulkoilijan kodit ovat moderneja vaaleasävyisiä kaupunkikoteja. As Oy Kuopion Ulkoilija sijaitsee suositulla Puijonlaakson asuinalueella, lähellä keskustaa ja Puijon upeita ulkoilumaastoja.

Tulossa olevat uudiskohteet Kuopio

Kuopion Myllynkulma

Rakennamme 6 minuutin kävelymatkan päähän torilta ja matkakeskuksesta tasokkaasti varusteltuja kaupunkikoteja. As Oy Kuopion Myllynkulman asunnoissa on lasitetut parvekkeet, palvelut lähellä ja kulkuyhteydet erinomaiset. Tutustu kohteeseen ja liity ennakkorekisteriin!

Uudiskohde Savilahteen

Tulossa uusi asuinalue Kuopion Savilahteen. Alueelle kaavaillaan tuhansia uusia asukkaita. Kotien rakentamisen aloittaa Peab, joka oli mukana voittamassa Savilahden arkkitehtuurikilpailua. Ilmoittaudu nyt ennakkorekisteriin ja pääset ensimmäisten joukossa varaamaan uuden kodin upouudelta alueelta!

Kuopio on Itä-Suomen suurin kaupunki, joka tunnetaan kauniista ja monipuolisesta luonnostaan. Peab rakentaa uudiskohteet Kuopion viihtyisimmille ja kysytyimmille asuinalueille. Kohteesta riippuen valittavissa on eri kokoisia asuntoja tilavista yksiöistä aina koko perheen koteihin.  

Pohjois-Savon kaupungeista Kuopio on ainut, jossa muuttoliike on ollut hienoisessa kasvussa viime vuosien aikana. Uudet asunnot Kuopiossa ovat kysyttyjä niin opiskelijoiden, työikäisten kuin eläkeläisten keskuudessa. Katso myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa olevat uudet asunnot Kuopiosta, ja löydä oma kotisi Savon sydämestä!

MYYTÄVÄT KERROSTALOASUNNOT JA ENNAKKOMARKKINOINTI

Kuopiossa on mahdollista asua niin ydinkeskustassa kuin maaseudulla. Kaupungissa ikäjakauma on laajaa ja pitää sisällään paljon lapsiperheitä sekä nuoria. Itä-Suomen yliopiston Kuopion vilkkaalla kampuksella opiskelee lähes 7000 opiskelijaa. Kaupungissa yhdistyvät monipuolinen palvelutarjoama, luonnonläheisyys ja lukuisat harrastusmahdollisuudet.  

Uudiskohteet Kuopiossa pitävät sisällään vaihtoehtoja erilaisille asujille. Erilaiset huonekoot tarjoavat sopivia koteja niin opiskelijoille, perheille kuin eläkeläisille. Toteutamme Peabilla kohteesta riippuen niin tilavia yksiöitä kuin koko perheen käyttöön sopivia lähes sataneliöisiä kaksikerroksisia loft-asuntoja. Saat lisätietoja myytävistä kerrostaloasunnoista, kuten huoneistotyypeistä ja talon ominaisuuksista, kunkin asunto-osakeyhtiön kohdalta.

UUDISKOHTEET KUOPIOSSA LÄHELLÄ PALVELUITA, HARRASTUKSIA JA LUONTOA

Uudiskohteet Kuopiossa ovat moderneja ja viihtyisiä koteja upeiden näköalojen ja luonnon läheisyydessä. Lukuisten kuntaliitosten seurauksena Kuopiossa on paljon maaseutua. Uudet asunnot Kuopion keskustassa ja suosituimmissa lähiöissä tarjoavatkin ihanteellisen tukikohdan tavoittaa sekä kaupungin palvelut että maaseudun rauha nopeasti ja helposti. Kaupungin sydämenä toimii tunnettu Kuopion tori kauppahalleineen. Kesäsin satama ja rannat ovat suosittuja ja veneilyliikenne vilkasta.  

Vapaa-ajan mahdollisuudet ovat muutenkin runsaita. Liikunnan ja urheilun ystävien ehdoton suosikki on monipuolinen liikuntapaikka Kuopio-halli, jonka lisäksi Kuopiossa ja lähialueilla on lukuisia jäähalleja, uimahalleja, kylpylöitä ja elämyskeskuksia. Tahkon laskettelurinteet ovat nopean ajomatkan päässä. Niin ikään yksi perheiden suosima vapaa-ajan viettopaikka on Leppävirran kiipeilypuisto, joka sijaitsee hieman etelämmässä Kuopion ja Varkauden välissä. Leppävirralta löydät myös tunnetun Muumi-jääveistosnäyttelyn.

Kuopiossa riittää tarjontaa myös kulttuurinystävälle. Musiikkikeskus, Kaupunginteatteri sekä muut teatterit ja museot pursuavat nähtävää ja kuultavaa. Kuopioon muuttamista miettivä saa hyvän ensikosketuksen kaupunkiin esimerkiksi Kallaveden risteilyllä, joita on kesäisin runsaasti tarjolla.

UUDISKOHTEET KUOPIO

Millainen Kuopio on asuinalueena?

Kuopio on Savon sydän, jossa yhdistyvät kaupungin ja järvimaisemia huokuvan luonnon parhaat puolet. Kuopiossa on opiskelijaelämää, kaupungin sydämen muodostava viihtyisä torialue ympäristöineen sekä lukuisia asuinalueita lähellä luontoa ja vesistöjä. 

Minne uudiskohteet Kuopiossa sijoittuvat?

Uudet Peab asunnot Kuopiossa valmistuvat joko keskustaan tai suosituimpiin lähiöihin, joista palveluiden pariin liikkuminen on nopeaa.

Millaisia uudiskohteita Peabilta valmistuu Kuopiossa?

Uudet asunnot Kuopiossa pitävät sisällään vaihtoehtoja laidasta laitaan: rakennamme Peabilla uusia kerrostaloja, joissa on valittavissa huoneistoja kookkaista yksiöistä aina kaksikerroksisiin loft-asuntoihin. Katso tarkemmat tiedot myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa olevien kohteiden esitteistämme.

Millaisia palveluita ja harrastusmahdollisuuksia Kuopiossa on?

Suosituimpia ovat Kuopio-halli, jäähallit, uimahallit sekä lähellä sijaitsevat kylpylät, elämyskeskukset, laskettelurinteet sekä kesäiset risteilyt Kallavedellä. Musiikkikeskus, Kaupunginteatteri sekä museot tarjoavat kulttuuria.

Paljonko Kuopiossa on asukkaita?

Kuopio on osa Pohjois-Savoa ja se kuuluu Suomen 10 suurimman kaupungin joukkoon. Kaikkiaan Pohjois-Savon maakunnassa oli vuoden 2020 lopussa 248 265 asukasta, joista Kuopiossa vajaa 120 000. Kuopion vetää uusia asukkaita etenkin opiskelu- ja työmahdollisuuksien ansiosta.   

Miten Kuopiossa kannattaa liikkua?

Kuopiossa liikenne ei ole niin vilkasta, etteikö autolla tai bussilla hurauttaisi nopeasti lähes minne päin kaupunkia tahansa. Myös pyörällä ja jalan kulkeminen on Kuopiossa helppoa. Keskustan läheisyydessä sijaitsevalta juna- ja bussiasemalta pääsee kätevästi muualle Suomeen. 

Parhaat nähtävyydet ja vierailukohteet Kuopiossa?

Erityisen suosittuja ovat Kuopion torin Kauppahalli, satama etenkin kesäisin sekä Puijon Torni, joka tarjoaa upeat maisemat ympäri vuoden. Kesällä Kuopiossa vietetään mm. suositut Viinijuhlat sekä Kuopio Rock.

Tutustu kaupunginosiin, joissa uudiskohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Siru Talvinen

Kuopio, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 137 6900
Sähköposti: siru.talvinen@peab.fi

Peabin kilpailuehdotus ”Lohkare” voitti Kuopion Savilahden suunnittelu – ja tontinluovutuskilpailun!

Arkkitehtipalvelun ja PEAB Oy:n laatima kilpailuehdotus valittiin voittajaksi Savilahden vanhan varikkoalueen suunnittelukilpailussa. Kilpailuehdotuksen arkkitehtonista ilmettä pidettiin monimuotoisena kokonaisuutena, joka muodostaa kiinnostavan ja vetovoimaisen urbaanin ympäristön. Ehdotus sisältää kalliotasanteelle sijoittuvat lohkaremaiset raken