Uudiskohteet ja uudet asunnot Oulu

Myynnissä Oulussa

Asunto Oy Oulun Sepänportti

Asunto Oy Oulun Sepänportti on viisikerroksinen moderni kerrostalo, joka yhdistelee julkisivuissaan tyylikkäästi tummaa ja vaaleaa tiiltä. Parhaaseen energialuokkaan kuuluva uusi yhtiö nousee omalle suojaiselle tontilleen Peabin aiemmin rakentamien kerrostalojen seuraan Oulun keskustan kulmille.

Asunto Oy Oulun Sepänpiha

As Oy Oulun Sepänpiha rakennetaan yhtiön omistamalle tontille Limingantullin Mestarikortteliin vain parin kilometrin etäisyydelle Oulun kauppatorista. Kuusikerroksinen Sepänpiha on kunnolla rakennettu ja hyvin varustettu moderni talo. Julkisivun tiilet muurataan paikan päällä ja lattialämmitys jakaa lämmön energiatehokkaasti sekä miellyttävästi....

Uudiskohteet Oulussa tarjoavat ihanteellisen mahdollisuuden hyvään asumiseen Pohjanlahden rannalla. Uudet asunnot Oulussa ovat sekä nuorten aikuisten, perheellisten että eläkepäiviään viettävien mieleen.

Oulu edustaa Suomen pohjoisinta metropolialuetta, jossa skandinaavinen luonto on lähellä. Uudet asunnot Oulussa valmistuvat vetovoimaisen kaupungin keskeisille paikoille. Kunnolla rakennettu Peab koti on helppo ja turvallinen valinta, sillä varmistamme asuntojen hyvän kosteudenhallinnan ja energiatehokkuuden. Tutustu kohteisiin!

Katso sivuiltamme uudiskohteet Oulun alueella! Rakennamme Ouluun uusia asuntoja aivan keskustan tuntumaan hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Löydät kunkin asunto-osakeyhtiön omalta sivulta tiedot huoneistotyypeistä ja talojen ominaisuuksista – tutustu ja löydä perheellesi uusi koti Oulusta!

Uudiskohteet Oulussa - monipuoliset mahdollisuudet Pohjolan Piilaaksossa

Oulua kutsutaan usein Pohjolan Piilaaksoksi. Lempinimelle on vankat perustelut, sillä Oulussa asuu runsaasti teknisen alan ammattilaisia. Kaupungissa on yli 10 000 teknologian työpaikkaa erityisesti telekommunikaation, elektroniikan, ohjelmistoteollisuuden, lääketieteen tekniikan ja biotekniikan aloilla.

Uudiskohteet Oulussa ovat haluttuja: kaupungin asukasluku on kasvanut tasaisesti viime vuosikymmenien aikana ja kasvaa edelleen, joten asunto Oulussa on verrattain turvallinen sijoitus. Oulu tunnetaan kaupunkina, jossa asuu myös runsaasti opiskelijoita. Yliopistossa opiskelee vuosittain lähes 15 000 opiskelijaa ja Oulun seudun ammattikorkeakoulussa lähes 9 000 opiskelijaa.

Lapsiperheelle Oulu on opiskelumahdollisuuksien vuoksi mainio asuinkaupunki: muutto ensimmäiseen omaan kotiin käy opintojen alkaessa helpommin ja pehmeämmin, kun jatko-opintopaikka löytyy omasta, vanhasta kotikaupungista.

Uudiskohteet Oulussa tarjoavat asukkailleen hyvät virkistäytymismahdollisuudet

Oulu on erinomainen valinta asuinkaupungiksi erityisesti hyvän ruuan ja kaupunkikeskustan rennon sykkeen ystäville. Tiiviiseen keskustaan mahtuu runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joiden patioilla ihmiset nauttivat kesäaikaan auringon lämmöstä.

Oululaisten perheiden suosikkinähtävyyksiä ovat esimerkiksi Suomen vanhin tiedekeskus Tietomaa sekä SuperPark. Penkkiurheilusta kiinnostuneilla on mahdollisuus nauttia laatumatseista vuoden ympäri Kärppien, Oulun Palloseuran ja monen muun palloiluseuran kotiotteluissa.

Ouluun ihastuvat nopeasti myös ne, joille luonnossa liikkuminen on tärkeä harrastus. Keskustan lähellä sijaitsevat Otto Karhin puisto ja Hupisaarten puistoalue ovat kauniin vehreitä alueita, joissa niin kaupungin asukkaat kuin matkailijat käyvät nauttimassa ja lataamassa akkuja luonnon rauhassa.

Uudet asunnot kauniissa kaupunkiluonnossa

Uudet asukkaat saavat ensikosketuksen Oulun keskustaan ja luonnonkauniisiin maisemiin tekemällä esimerkiksi kävely- tai pyöräretken Kauppatorilta Pikisaaren kautta Hietasaareen ja Nallikariin. Kesäisin reitillä liikennöi myös iloisenvärinen katujuna Potnapekka. Jos harkitset asunnon ostamista Oulusta, käy toki tutustumassa uuden asuinkaupungin kauneimpiin maisemiin joko kävellen tai Potnapekan kyydissä!

Pyörällä kulkevat oululaiset kehuvat kaupunkinsa pyörätieverkkoja, eikä syyttä, sillä kaupungissa on lähes tuhat kilometriä pyörätieverkkoa ja Oulu panostaa merkittävästi ympärivuotiseen pyöräilyyn.

Minne uudiskohteet Oulussa sijoittuvat?

Peabilla rakennamme uusia asuntoja aivan Oulun keskustan tuntumaan hyvien liikenneyhteyksien äärelle.

Millaisia uudet asunnot Oulussa ovat?

Peabin uudet asunnot Oulussa ovat moderneja kaupunkiasuntoja yksiöistä koko perheen koteihin. Rakennamme kaikki asunnot hyvä kosteudenhallinta ja energiatehokkuus edellä.  

Millainen Oulu on asuinalueena?

Oulu tunnetaan teknologiakaupunkina, jossa on sekä työ- että opiskelupaikkoja. Myös luontokohteita ja liikuntamahdollisuuksia on Oulussa kattavasti. Oulusta löytyy Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä, josta pääsee liikkumaan nopeasti pääkaupunkiseudulle tai suoraan ulkomaan kohteisiin.

Paljonko Oulussa on asukkaita?

Oulun asukasluku on yli 200 000, mikä tekee siitä asukasluvultaan Suomen viidenneksi suurimman kaupungin.

Miten Oulussa kannattaa liikkua?

Oulu saa kiitosta etenkin pyöräverkostostaan, mikä tekee liikkumisesta helppoa. Niin ikään kaupungin joukkoliikenteellä pääsee liikkumaan sujuvasti sekä kaupungin sisällä että esimerkiksi lentokentälle.

Millaisia vapaa-ajan mahdollisuuksia Oulussa on?

Oulussa on tarjolla valtavasti mm. liikuntaa, tunnettuja musiikkifestivaaleja ja tapahtumia sekä penkkiurheilumahdollisuuksia. Urheilua voit harrastaa useissa eri uimahalleissa, ulkoilualueille, frisbeegolf-radoilla, skeittiparkeissa ja niin edelleen. Tai jos penkkiurheilu kiinnostaa voit käydä katsomassa Oulun Kärppien tai AC Oulun matseja tai vierailla raviradalla tai pesäpallostadionilla.

Oulu on valittu myös vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Kulttuuritapahtumia voit seurata muun muassa torinrantaan rakennetussa Oulun Kaupunginteatterissa.

Parhaat nähtävyydet ja vierailukohteet Oulussa?

Parhaita nähtävyyksiä ja vierailukohteita Oulussa ovat tiedekeskus Tietomaa, Koitelin kosket, Oulun Taidemuseo, Nallikarin Uimaranta, Pikisaari, Turkansaaren ulkomuseo ja Pohjois-Pohjanmaan museo. Keskustasta löydät kävelykatu Rotuaarin, kauppatorilta Toripolliisin, upea kauppahallin ja Oulun Kaupungintalon.

Asuntosijoittamisen näkökulmasta Oulu on Suomen pohjoisen kaupungeista ehkä potentiaalisin, sillä siellä on vilkas opiskelijaelämä ja vahva yrityskenttä, mikä houkuttelee työikäisiä ja perheellisiä. Uudet Peab Kodit valmistuvat Oulussa kysytyille sijainneille, mikä palvelee myös sijoittajaa.

Tutustu Limingantullin kaupunginosaan!

Limingantullin asuinalue

Oulun Limingantulli tarjoaa modernit asumispuitteet kaikenikäisille. Tutustu asuinalueeseen »

Ota yhteyttä!

Anna-Riikka Paananen

kehitysinsinööri, myynti

Puhelin: +358 40 513 5900