Uudiskohteet ja uudet asunnot Oulu

Ennakkomarkkinoinnissa ja myynnissä Oulussa

Asunto Oy Oulun Sepänpiha

As Oy Oulun Sepänpiha rakennetaan yhtiön omistamalle tontille Limingantullin Mestarikortteliin vain parin kilometrin etäisyydelle Oulun kauppatorista. Kuusikerroksinen Sepänpiha on kunnolla rakennettu ja hyvin varustettu moderni talo. Julkisivun tiilet muurataan paikan päällä ja lattialämmitys jakaa lämmön energiatehokkaasti sekä miellyttävästi....

Muuttovalmiit asunnot Oulussa

Asunto Oy Oulun Sepänahjo

Rakennamme kasvavaan Oulun Limingantulliin kokonaan uuden korttelin verran upeita kerrostaloja. Mestarikorttelin ensimmäinen talo As Oy Oulun Sepänahjo rakennetaan omalle tontille. Viisikerroksiseen taloon rakennetaan moderneja ja valoisia kaupunkiasuntoja yksiöistä kolmioihin.

Tervetuloa tutustumaan uudiskohteisiin Oulun alueella! Olemme mukana rakentamassa Ouluun uusia asuntoja aivan keskustan tuntumaan hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Löydät kunkin asunto-osakeyhtiön omalta sivulta tiedot huoneistotyypeistä ja talojen ominaisuuksista – tutustu ja löydä perheellesi uusi koti Oulusta!

Oulu asuinkaupunkina – Monipuoliset mahdollisuudet Pohjolan Piilaaksossa

Oulua kutsutaan usein Pohjolan Piilaaksoksi. Lempinimelle on vankat perustelut, sillä Oulussa asuu runsaasti teknisen alan ammattilaisia. Kaupungissa on yli 10 000 teknologian työpaikkaa erityisesti telekommunikaation, elektroniikan, ohjelmistoteollisuuden, lääketieteen tekniikan ja biotekniikan aloilla.

Oulu on haluttu asuinkaupunki: sen asukasluku on kasvanut tasaisesti viime vuosikymmenien aikana ja kasvaa edelleen, joten asunto Oulussa on verrattain turvallinen sijoitus. Oulu tunnetaan kaupunkina, jossa asuu myös runsaasti opiskelijoita. Yliopistossa opiskelee vuosittain lähes 15 000 opiskelijaa ja Oulun seudun ammattikorkeakoulussa lähes 9 000 opiskelijaa.

Lapsiperheelle Oulu on opiskelumahdollisuuksien vuoksi mainio asuinkaupunki: muutto ensimmäiseen omaan kotiin käy opintojen alkaessa helpommin ja pehmeämmin, kun jatkoopintopaikka löytyy omasta, vanhasta kotikaupungista.

Oulu tarjoaa asukkailleen hyvät virkistäytymismahdollisuudet

Oulu on erinomainen valinta asuinkaupungiksi erityisesti hyvän ruuan ja kaupunkikeskustan rennon sykkeen ystäville. Tiiviiseen keskustaan mahtuu runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joiden patioilla ihmiset nauttivat kesäaikaan auringon lämmöstä.

Oululaisten perheiden suosikkinähtävyyksiä ovat esimerkiksi Suomen vanhin tiedekeskus Tietomaa sekä SuperPark. Penkkiurheilusta kiinnostuneilla on mahdollisuus nauttia laatumatseista vuoden ympäri Kärppien, Oulun Palloseuran ja monen muun palloiluseuran kotiotteluissa.

Ouluun ihastuvat nopeasti myös ne, joille luonnossa liikkuminen on tärkeä harrastus. Keskustan lähellä sijaitsevat Otto Karhin puisto ja Hupisaarten puistoalue ovat kauniin vehreitä alueita, joissa niin kaupungin asukkaat kuin  matkailijat käyvät nauttimassa ja lataamassa akkuja luonnon rauhassa.

Oulun asukkaat virkistäytyvät kauniissa kaupunkiluonnossa

Uudet asukkaat saavat ensikosketuksen Oulun keskustaan ja luonnonkauniisiin maisemiin tekemällä esimerkiksi kävely- tai pyöräretken Kauppatorilta Pikisaaren kautta Hietasaareen ja Nallikariin. Kesäisin reitillä liikennöi myös iloisenvärinen katujuna Potnapekka. Jos harkitset asunnon ostamista Oulusta, käy toki tutustumassa uuden asuinkaupungin kauneimpiin maisemiin joko kävellen tai Potnapekan kyydissä!

Pyörällä kulkevat oululaiset kehuvat kaupunkinsa pyörätieverkkoja, eikä syyttä, sillä kaupungissa on lähes tuhat kilometriä pyörätieverkkoa ja Oulu panostaa merkittävästi ympärivuotiseen pyöräilyyn.

Tutustu Limingantullin kaupunginosaan!

Limingantullin asuinalue

Oulun Limingantulli tarjoaa modernit asumispuitteet kaikenikäisille. Tutustu asuinalueeseen »

Ota yhteyttä!

Essi Matchett

Oulu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 1880 460
Sähköposti: essi.matchett@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.