Uudiskohteet ja uudet asunnot Jyväskylä

Ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Jyväskylän TupasVilla

Rakennamme Yliopistonkadulle 63 modernia kotia seitsemään kerrokseen, keskelle Jyväskylän parhaita palveluja ja aivan Harjun ulkoilualueen tuntumaan. Tutustu nyt kohteeseen ja asuntoihin!

Myytävät kerrostaloasunnot

Asunto Oy Jyväsjärven Loiste, Jyväskylä

Muuttamalla Jyväsjärven Loisteeseen pääset asumaan luonnonkauniin järven rannalle vastapäätä Jyväskylän ydinkeskustaa. Kotiovelta etenet veden äärelle vain parissa minuutissa. Itse talossa katse kiinnittyy komeaan viistettyyn kattomuotoon sekä parvekkeiden pitsimuurauksiin. Kaikissa Loisteen kodeissa on omat tilavat terassilasitetut parvekkeet,...

As Oy Virvelikadun Haspeli, Jyväskylä

Asunto Oy Virvelikadun Haspeli on kuusikerroksinen asunto-osakeyhtiö, johon rakennetaan moderneja koteja nopeasti kehittyvälle Savulahden asuinalueelle. Kaikissa yksiöitä suuremmissa huoneistoissa on upeat lasitetut parvekkeet, joista avautuu näkymiä luonnonkauniiseen ympäristöön. Läheiset Tuomiojärven ja Laajavuoren alueet pursuavat ulkoilu- ja...

Muuttovalmis kohde Jyväskylä

Asunto Oy Jyväsjärven Kimallus, Jyväskylä

Peab rakensi Jyväskylän edustalle niemen kärkeen komean uuden asunto-osakeyhtiön. Jyväsjärven Kimalluksessa asut järven rannalla kaupungissa. Jokaiseen kotiin kuuluu upea parveke täyskorkealla terassilasituksella. Nauti Jyväsjärven yhtiöiden yhteisestä rantasaunasta, pihalla olevasta kasvihuoneesta istutuslaatikoineen sekä kauniista järvimaisema...

Asunto Oy Jyväsjärven Helmi, Jyväskylä

Muuttovalmis Asunto Oy Jyväsjärven Helmi on rakennettu Jyväsjärven rantaan omalle tontille. Luonnonkauniin niemen kärkeen nousi talo, jossa katseen kiinnittää veistoksellisen kaunis, viisto kattomuoto. Toteuta nyt unelmasi asumisesta järven rannalla kaupungissa. Upea maisema Jyväskylän keskustan suuntaan!

Jyväskylä asuinpaikkana – Vireä ja kasvava kaupunki keskellä Suomea

Jyväskylä kuuluu Suomen nopeimmin kasvavien kaupunkien ja elinkeinoelämän vilkkaimpien keskuksien joukkoon. Kaupunki vetää puoleensa erityisesti opiskelijoita ja teollisuuden parissa työskenteleviä sekä heidän perheitään.

Jyväskylä on perinteisesti ollut tiiviisti ja keskitetysti rakennettu kaupunki, joka uudistuu nopeaan tahtiin. Rakennuskannan nopean uudistumisen vuoksi Jyväskylän asuinrakennukset ovat keskimäärin varsin nuoria. Peab on mukana uudistamassa Jyväskylän asuntokantaa edelleen: rakennamme Jyväskylään nykyaikaisia, viihtyisiä koteja kaikenkokoisille perheille. Tutustu asuntoihimme ja katso, onko seuraava kotisi Peabin uudiskohteessa Jyväskylässä!

Jyväskylän kaupunkikulttuurin juuret: Vahvaa teollisuutta Suomen Ateenassa

Jyväskylää leimaa asuinkaupunkina sen työväenhenkinen historia ja asema humanistien suosimana yliopistokaupunkina. Teollisuuden luoma vetovoima nosti Jyväskylän merkittävien suomalaisten kaupunkien joukkoon sotien jälkeen. Sittemmin Jyväskylän elinkeinorakenne on alkanut uudistua, ja perinteisen teollisuuden rinnalle on syntynyt yhä enemmän uudenlaista liiketoimintaa. Kaupungin asukasluku kasvaa tasaisesti.

Jyväskylä on tunnettu merkittävänä koulutuksen keskuksena jo 1800-luvulta lähtien, jolloin kaupunkiin perustettiin opettajaseminaari. Maine sivistyskaupunkina poiki Jyväskylälle komean lempinimen: Suomen Ateena. Varsinainen yliopisto kaupunkiin saatiin 1960-luvulla. Yhä tänä päivänä Jyväskylä on tärkeä opiskelijakaupunki, jonka katukuvaa ja kulttuuria runsas opiskelijaväestö leimaa vahvasti. Jyväskylän 140 000 asukkaasta yli 40 000 on opiskelijoita – siis melkein kolmasosa koko kaupungin väestöstä!

Luonnonkaunis asuinkaupunki

Jyväskylä tunnetaan upeista järvimaisemistaan. Kaupunki sijaitsee aivan Päijänteen pohjoispäässä idyllisen Jyväsjärven rannalla. Keskusta on rakennettu Jyväsjärven ja pohjoisemmassa sijaitsevan Tuomiojärven väliselle kannakselle, joten vesistöt eivät kantakaupungista katsottuna ole koskaan kaukana. Jyväskylä onkin erinomainen kaupunki veneilyyn ja ulkoilmasta nauttimiseen.

Rakenteilla olevat asunnot Jyväskylä

Jyväskylä on asuinpaikkana vireä mutta rauhallinen, monipuolinen ja luonnonkaunis. Myös julkiset liikenneyhteydet ympäri Suomen ovat erinomaiset. Olemme mukana rakentamassa Jyväskylään uusia, mukavia asuntoja – löydät rakenteilla olevat, uudet asunnot sivun yläosasta.

Asuinalueet Jyväskylässä

Savulahti

Savulahti on uusi asuinalue Jyväskylässä Haukkalan ja Länsi-Palokan kupeessa. Jyväskylän keskustasta Savulahti sijaitsee noin yhdeksän kilometriä. Uusi asuinalue Savulahti on erinomainen luontoa arvostavalle, mutta sieltä löytyy myös kaikki tarvittavat palvelut.

Ota yhteyttä!

Anna-Maaria Humalajoki

Jyväskylä, asuntomyynti

Puhelin: +358 400 588 191