Uudiskohteet Jyväskylä, Muurame

Muuttovalmis koti Jyväskylässä

Asunto Oy Jyväskylän Helmitikka

Ensimmäinen kerrostalo arvostetulle Ristikiven asuinalueelle, omalle tontille! Lähes kaikista Helmitikan kodeista avautuu mieltä rauhoittava, vuodenaikojen vaihtelun mukana värittyvä järvimaisema. Myös valtaosa parvekkeista avautuu valoisaan etelään Päijänteelle päin. Talon vaikuttava, eloisa julkisivu täydentää luonnonkaunista arvomaisemaa.

Myynnissä Muuramessa

Asunto Oy Muuramen Lundintie 9

Suoraan Päijänteen kupeeseen Vitapoliksen alueelle kohoaa uusi kerrostalokohteemme Muuramen Lundintie 9 omalle tontilleen. Uudet asunnot tarjoavat asukkailleen modernin sisustuksen lisäksi ennennäkemättömät maisemat suoraan oman kodin ikkunasta. Rajattomat ulkoilumahdollisuudet ja kivenheiton päässä sijaitsevat palvelut tekevät tästä kasvavasta...

Jyväskylä asuinalueena

Jyväskylä on Suomen eniten kasvavia kaupunkeja ja yksi elinkeinoelämän vilkkaimmista kasvukeskuksista. Peabin rakentamat uudet asunnot ovat viihtyisiä koteja keskeisillä paikoilla. Sisustukset ovat moderneja, ja useista asunnoista avautuu huikaiseva järvimaisema. Katso kunkin uudiskohteen tarkemmat tiedot asunto-osakeyhtiön omalta sivulta. Näet tietoja talosta ja huoneistojen tarkemmat tiedot.

Jyväskylä on tunnettu myös vilkkaasta opiskelijaelämästään. Jyväskylän yliopistossa opiskelee vuosittain noin 15 000 opiskelijaa ja yliopistolla onkin ehdottoman vankka ja vakiintunut paikka maamme yliopistojen joukossa. Jyväskylässä asuvat kehuvat asuinkaupunkiaan usein helpoista kulkuyhteyksistä. Kaupunki onkin varsin tiiviisti rakennettu ja useimpiin paikkoihin matka taittuu kävellen tai pyörällä.

Tiiviydestä huolimatta keskustaankin mahtuu jyväskyläläisten rakastama Harjun puistoalue, jota voisi kuvailla mäntymetsäkeitaaksi keskellä kaupunkia. Harjun puistoalueen lenkkeily- ja kävelyreitit ovat vertaansa vailla. Toinen seikka, josta Jyväskylän kaupunki on saanut valtavasti kehuja asukkailtaan, on panostus nuorten liikuntaan: Jyväskylän kaupunki tarjoaa nuorille runsaasti ilmaisia ohjattuja liikuntavuoroja tavoitteenaan lisätä nuorten hyvän mielen liikuntaa.

Jyväskylään muuttoa harkitseva saa hyvän ensikosketuksen kaupunkiin esimerkiksi kiipeämällä Vesilinnan näkötorniin, josta saa selkeän yleiskäsityksen kaupungista.

Muurame asuinalueena

Muurame on yli 10 000 asukkaan kasvukunta aivan Jyväskylän kupeessa. Modernissa ja kehittyvässä Muuramen kunnassa asutaan veden äärellä kahden järven, Päijänteen ja Muuratjärven, ja kuntakeskusta halkovan Muuramenjoen upeissa kumpuilevissa rantamaisemissa. Keski-Suomen sydämessä sijaitseva Muurame tarjoaa samaan aikaan maaseudun ja pikkukaupungin rauhaisan asuinympäristön ja hyvät yhteydet joka puolelle Suomea. Omalla autolla Muuramesta Jyväskylään on noin 15 minuutin ajomatka, ja lentokentälle pääsee noin 40 minuutissa.

Muurame vetää muuttajia puoleensa, ja niinpä myös palvelutarjonta on hyvää ja uusille asunnoille riittää kysyntää. Lapsiperheitä on paljon, ja asukkaista peräti neljännes on alle 14-vuotiaita.

Kunnassa on neljä alakoulua, yläkoulu sekä oma lukio. Muita palveluja ovat esimerkiksi oma erittäin hyvin toimiva terveysasema ja Kulttuurikeskus. Muuramen keskustasta löytyvät hyvät päivittäistavara-, kauppa- ja ravintolapalvelut sekä Alvar Aallon suunnittelema kirkko. Kuntakeskuksen maamerkkinä on Muuramen Kulttuurikeskus ja sen Muuramesali, jossa järjestetään laadukkaita kulttuuritilaisuuksia konserteista teatteriesityksiin ja elokuvista tanssiesityksiin.

Monipuolisia liikuntamahdollisuuksia löytyy monien eri lajien harrastajille kuntoliikkujista aktiiviurheilijoihin. Kunnasta löytyy mm. uimahalli, kuntosali, Riihivuoren laskettelu- ja vapaa-ajankeskus sekä 18-reikäinen golf-kenttä. Päijänteen upeissa ranta- ja harjumaisemissa riittää mahtavia lenkkipolkuja, uintimahdollisuuksia ja valaistuja hiihtolatuja kaiken tasoisille ja ikäisille ulkoilijoille.

Tutustu Peab Kodin asuntoihin Muuramessa. Ehkä löydät niistä unelmiesi kodin keskeltä järvimaisemia! Lue lisää myös Kinkomaasta.

Ota yhteyttä!

Simo Saarinen

Jyväskylä

Puhelin: +358 50 372 3000
Sähköposti: simo.saarinen@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.