Myytävät asunnot ja uudiskohteet Seinäjoella

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Seinäjoella

Asunto Oy Jerikon Seppä, Seinäjoki

Rakennamme Seinäjoen keskustaan korttelin verran komeita kerrostaloja. Jerikon korttelin toinen talo kantaa nimeä Jerikon Seppä. Siihen on tulossa 7 kerrosta ja kaikkiaan 47 uutta kotia omalle tontille.

Asunto Oy Jerikon Vaatturi, Seinäjoki

Rakennamme Seinäjoen keskustaan Jerikon kortteliin 8-kerroksisen asuinkerrostalon omalle tontille. Vaatturin kodit tulevat olemaan laadukkaita kaupunkikoteja, jotka varustetaan korkeatasoisesti, mm. vesikiertoisella lattialämmityksellä ja ilmanvaihdon viilennysominaisuudella.

Muuttovalmiit kodit Seinäjoella

Asunto Oy Jerikon Kräätäri, Seinäjoki

Rakennamme Seinäjoen keskustaan historialliselle Jerikontien alueelle kokonaisen korttelin uusia viihtyisiä koteja. Jerikon korttelin ensimmäiseen kerrostaloon As Oy Jerikon Kräätäriin on valmistunut nykyaikaisia, hyvin varusteltuja koteja kompakteista yksiöistä avariin kolmioihin omalle tontille.

Tervetuloa tutustumaan myytäviin asuntoihin Seinäjoella! Seinäjoki on yksi Suomen nopeimmin kasvavista maakuntakeskuksista. Asunnon ostaminen Seinäjoelta kannattaa: tutkimusten mukaan Suomen suurten kaupunkien tyytyväisimmät asukkaat löytyvät Seinäjoelta, ja asukastyytyväisyys on noussut viime vuosina hurjaa vauhtia. Seinäjoella tehdään paljon asioita oikein!

Seinäjoki tarjoaa asukkailleen paljon koettavaa

Seinäjoki on oiva asuinkaupunki, koska toimintaa riittää kaikille. Urheilun ystäville kaupungissa piisaa katsottavaa ja kannatettavaa, sillä kaupunki on esimerkiksi salibandyjoukkue Peliveljien, jalkapalloseura SJK:n kuin Seinäjoen JymyJussien koti!

Seinäjoen isännöimät suurtapahtumat kuten Tangomarkkinat, Provinssirock ja Vauhtiajot ovat tuttuja kaikille. Seinäjoen Teatteri ja Rytmikorjaamo tarjoavat kulttuurielämyksiä ympäri vuoden, ja lapsiperheitä Seinäjoella ilahduttaa esimerkiksi Duudsonit Activity Park.

Asuntoja Seinäjoen ytimessä ja maaseudun rauhassa

Seinäjoen asukkaat kehuvat kaupunkia esimerkiksi lyhyistä välimatkoista ja monipuolisista asumisen mahdollisuuksista. Seinäjoelta löydät asunnon makusi mukaan kaupungin ytimestä tai rauhalliselta maaseudulta - peruspalvelut sekä liikuntamahdollisuudet ovat aina kohtuullisen etäisyyden päässä.

Tutustu myytäviin asuntoihin Seinäjoella!

Ota yhteyttä!

Birgit Teivaanmäki

Seinäjoki

Puhelin: +358 40 159 4900
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.