Myytävät asunnot ja uudiskohteet Seinäjoella

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Seinäjoella

Asunto Oy Jerikon Vaatturi, Seinäjoki

Rakennamme Seinäjoen keskustaan Jerikon kortteliin 8-kerroksisen asuinkerrostalon omalle tontille. Vaatturin kodit tulevat olemaan laadukkaita kaupunkikoteja, jotka varustetaan korkeatasoisesti, mm. vesikiertoisella lattialämmityksellä ja ilmanvaihdon viilennysominaisuudella.

Muuttovalmiit asunnot Seinäjoella

Asunto Oy Jerikon Kräätäri, Seinäjoki

Seinäjoen keskustaan historialliselle Jerikontien alueelle on valmistunut kokonaisen korttelin verran uusia viihtyisiä koteja. As Oy Jerikon Kräätäriin asunnot ovat nykyaikaisia, hyvin varusteltuja koteja kompakteista yksiöistä avariin kolmioihin omalla tontilla. Tutustu upeisiin virtuaaliesittelyihin!

Asunto Oy Jerikon Seppä, Seinäjoki

Rakennamme Seinäjoen keskustaan korttelin verran komeita kerrostaloja. Jerikon korttelin toinen talo kantaa nimeä Jerikon Seppä, ja se on rakennettu omalle tontille. Seppä on nyt muuttovalmis, joten uuteen kotiin pääset muuttamaan vaikka heti. Tutustu upeisiin virtuaaliesittelyihin!

Myytävät autopaikat Seinäjoella

Myytävät autopaikat

Rakentamissamme taloyhtiöissä on muutamia autopaikkoja vapaana Seinäjoella ja Vaasassa. Tule ja tee tarjous, tai kysy lisää paikkakuntasi asuntomyyjältä!

Seinäjoki tarjoaa asukkailleen paljon koettavaa

Tervetuloa tutustumaan myytäviin asuntoihin Seinäjoella! Seinäjoki on yksi Suomen nopeimmin kasvavista maakuntakeskuksista. Asunnon ostaminen Seinäjoelta kannattaa: tutkimusten mukaan Suomen suurten kaupunkien tyytyväisimmät asukkaat löytyvät Seinäjoelta, ja asukastyytyväisyys on noussut viime vuosina hurjaa vauhtia. Seinäjoella tehdään paljon asioita oikein!

Seinäjoki on oiva asuinkaupunki, koska toimintaa riittää kaikille. Urheilun ystäville kaupungissa piisaa katsottavaa ja kannatettavaa, sillä kaupunki on esimerkiksi salibandyjoukkue Peliveljien, jalkapalloseura SJK:n kuin Seinäjoen JymyJussien koti!

Seinäjoen isännöimät suurtapahtumat kuten Tangomarkkinat, Provinssirock ja Vauhtiajot ovat tuttuja kaikille. Seinäjoen Teatteri ja Rytmikorjaamo tarjoavat kulttuurielämyksiä ympäri vuoden, ja lapsiperheitä Seinäjoella ilahduttaa esimerkiksi Duudsonit Activity Park.

Asuntoja Seinäjoen ytimessä ja maaseudun rauhassa

Seinäjoen asukkaat kehuvat kaupunkia esimerkiksi lyhyistä välimatkoista ja monipuolisista asumisen mahdollisuuksista. Seinäjoelta löydät asunnon makusi mukaan kaupungin ytimestä tai rauhalliselta maaseudulta - peruspalvelut sekä liikuntamahdollisuudet ovat aina kohtuullisen etäisyyden päässä.

Tutustu myytäviin asuntoihin Seinäjoella!

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Seinäjoki, Asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.