Uudiskohteet ja uudet asunnot Seinäjoki - Peab Koti

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Seinäjoella

Asunto Oy Jerikon Suutari, Seinäjoki

Jerikon Suutari on viides ja viimeinen moderni kerrostalo, jonka Peab rakentaa suosittuun Jerikon kortteliin Seinäjoen keskustaan. Kun Suutari valmistuu, myös talojen väliin jäävä yhteispiha viimeistellään kauniiksi. Suutariin tulee hyvin suunniteltuja nykyaikaisia kaupunkikoteja lähes kaikki tilatarpeisiin. Jerikon korttelin muiden talojen tapa...

Muuttovalmiit asunnot Seinäjoella

Asunto Oy Jerikon Trahtari, Seinäjoki

Asunto Oy Jerikon Trahtari on Seinäjoen keskustaan rakennettavan upean Jerikon korttelin neljäs asuinkerrostalo.Uudet kodit ovat laadukkaasti varustettuja, nykyaikaisen turvallisia kaupunkikoteja.

Tulossa olevat uudiskohteet Seinäjoelle

Asunto Oy Itikanrannan Lakeus, Seinäjoki

Tulossa uusi upea uudiskohde Asunto Oy Itikanrannan Lakeus Seinäjoelle. Tutustu kohteeseen ja liity nyt ennakkorekisteriin!

Myytävät autopaikat Seinäjoella

Myytävät autopaikat

Rakentamissamme taloyhtiöissä on muutamia autopaikkoja vapaana Seinäjoella ja Vaasassa. Tule ja tee tarjous, tai kysy lisää paikkakuntasi asuntomyyjältä!

Seinäjoki tarjoaa asukkailleen paljon koettavaa

Tervetuloa tutustumaan myytäviin asuntoihin Seinäjoella! Seinäjoki on yksi Suomen nopeimmin kasvavista maakuntakeskuksista. Asunnon ostaminen Seinäjoelta kannattaa: tutkimusten mukaan Suomen suurten kaupunkien tyytyväisimmät asukkaat löytyvät Seinäjoelta, ja asukastyytyväisyys on noussut viime vuosina hurjaa vauhtia. Seinäjoella tehdään paljon asioita oikein!

Seinäjoki on oiva asuinkaupunki, koska toimintaa riittää kaikille. Urheilun ystäville kaupungissa piisaa katsottavaa ja kannatettavaa, sillä kaupunki on esimerkiksi salibandyjoukkue Peliveljien, jalkapalloseura SJK:n kuin Seinäjoen JymyJussien koti!

Seinäjoen isännöimät suurtapahtumat kuten Tangomarkkinat, Provinssirock ja Vauhtiajot ovat tuttuja kaikille. Seinäjoen Teatteri ja Rytmikorjaamo tarjoavat kulttuurielämyksiä ympäri vuoden, ja lapsiperheitä Seinäjoella ilahduttaa esimerkiksi Duudsonit Activity Park.

Asuntoja Seinäjoen ytimessä ja maaseudun rauhassa

Seinäjoen asukkaat kehuvat kaupunkia esimerkiksi lyhyistä välimatkoista ja monipuolisista asumisen mahdollisuuksista. Seinäjoelta löydät asunnon makusi mukaan kaupungin ytimestä tai rauhalliselta maaseudulta - peruspalvelut sekä liikuntamahdollisuudet ovat aina kohtuullisen etäisyyden päässä.

Tutustu myytäviin asuntoihin Seinäjoella!

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Seinäjoki, Asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500