Uudiskohteet ja uudet asunnot Savulahti

Savulahti on uusi asuinalue Jyväskylässä Haukkalan ja Länsi-Palokan kupeessa. Jyväskylän keskustasta Savulahti sijaitsee noin yhdeksän kilometriä. Uusi asuinalue Savulahti on erinomainen luontoa arvostavalle, mutta sieltä löytyy myös kaikki tarvittavat palvelut. Vehreä ympäristö ja lähistöllä olevat palvelut kouluineen ja päiväkoteineen tarjoavat helppoa ja viihtyisää asumista hyvien ja turvallisten kulkuyhteyksien varrella.

Uudiskohteet Savulahdessa

As Oy Virvelikadun Haspeli, Jyväskylä

Asunto Oy Virvelikadun Haspeli on kuusikerroksinen asunto-osakeyhtiö, johon rakennetaan moderneja koteja nopeasti kehittyvälle Savulahden asuinalueelle. Kaikissa yksiöitä suuremmissa huoneistoissa on upeat lasitetut parvekkeet, joista avautuu näkymiä luonnonkauniiseen ympäristöön. Läheiset Tuomiojärven ja Laajavuoren alueet pursuavat ulkoilu- ja...

Savulahti asuinalueena

Savulahti on Ruokkeentien länsipuolella sijaitsevan mäen ympäristöön rakentuva uusi kerros- ja pientalovaltainen asuinalue. Savulahden alueen tulevat kodit sijaitsevat luonnon rauhassa, mutta kuitenkin helppojen ja turvallisten kulkuyhteyksien varrella. Asuinalueena Savulahti soveltuu hyvin kaikenikäisille ja erityisesti lapsiperheille lähellä olevan uuden päiväkodin ja koulun ansioista.

Myytävät rakenteilla olevat asunnot Savulahti

Savulahden alueella on tulossa ennakkomarkkinointiin As Oy Virvelikadun Haspeli. Myytävät rakenteilla olevat asunnot ovat asunnot ovat kooltaan yksiöistä neliöihin ja suurimmassa osassa asunnoista on myös parvekkeet lisätilaa tuomassa Tutustu nyt uudiskohteeseen ja liity ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

As Oy Virvelikadun Haspeli julkisivu 1.jpg

Millaisia uudet asunnot Savulahdessa ovat?

Asunnot ovat yksiöistä neliöihin ja suurimmassa osassa asunnoista on myös parvekkeet lisätilaa tuomassa. Fiksut pohjaratkaisut takaavat asumisen mukavuuden ja valoisat tilat ja toimivat ratkaisut muuntautuvat monenlaisiin tarpeisiin. Autopaikat sijaitsevat korttelin yhteisellä parkkialueella.

Millainen Savulahti on asuinalueena?

Savulahti sopii erityisesti luonnon läheisyydestä nauttivalle. Laajavuoren ulkoilumaastot sekä Tuomiojärven ranta on lähettyvillä. Savulahden alue tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja liikkumiseen ympäri vuoden. Kävelyetäisyydellä ovat niin hiihto- ja pyöräilyreitit kuin uimaranta ja marjametsätkin.

Paljonko Savulahdessa on asukkaita?

Viime vuosina rakennettu Savulahti on noin tuhannen asukkaan asuinalue. Savulahti kasvaa asuinalueena jatkuvasti.

Millaiset ovat Savulahden kulkuyhteydet?

Savulahden kulkuyhteydet ovat hyvät joka puolelle Jyväskylää, ja busseilla pääsee liikkumaan alueelta muualle kaupunkiin.

Matkaa Jyväskylän keskustaan on noin yhdeksän kilometriä, ja Palokan keskustan palvelut löytyvät parin kilometrin päästä.

Millaiset palvelut Savulahdessa on?

Koulu ja päiväkoti sijaitsevat Peabin tuleva kohteen As Oy Virvelikadun Haspelin vieressä, turvallisten kulkuyhteyksien varrella. Upouudesta päiväkotikoulusta löytyy varhaiskasvatuspaikkoja sekä 1-4. luokkien opetusta. Suuret marketit monipuolisine palveluineen sijaitsevat noin yhden kilometrin päässä.

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Jyväskylä

Puhelin: +358 400 588 191

Anna-Maaria Humalajoki

Jyväskylä, asuntomyynti

Puhelin: +358 400 588 191