Elämä hymyilee - Kun on kunnon koti

Etsitkö myytäviä liiketiloja?

Myytävät liiketilat

Tutustu myynnissä oleviin liiketiloihin Hyvinkäällä ja Tampereella!

Peab Kodin uudiskohteissa toimivuus, viihtyisyys ja muuntautumiskyky on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa uuden asunnon materiaalivalintoihin ja muokata kodistaan siten juuri itselleen mieluisa ja oman näköinen paikka.

Peab on mukana kehittämässä yhteiskuntaa juuri siellä, missä itsekin asumme ja työskentelemme. Peab rakentaa uusia asuntoja tällä hetkellä jo kahdeksassa suomalaisessa kasvukeskuksessa, ja paikallistuntemuksemme näillä alueilla on vahva.

Peab Kodin taustalla on Peab, vakavarainen ruotsalainen rakennusalan konserni, jonka ansiosta pystymme hyödyntämään kokemustamme skandinaavisesta rakentamisesta ja ruotsalaisesta suunnittelusta erittäin vankan kotimaisen osaamisemme lisäksi.

Uusien asuntojen rakentaminen sekä palvelujen ja toiminnan kehittäminen lähtevät meillä aina asiakkaidemme tarpeista sekä kuuntelemisesta. Käänny rohkeasti asuntomyyntimme henkilökohtaisen palvelun puoleen, niin tehdään sinunkin unelmistasi totta!

Löydät meidät Helsingistä, Espoosta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Seinäjoelta, Vaasasta, Kuopiosta ja Oulusta.

Haluan lisätietoja, ottakaa yhteyttä minuun!

Valitse alue *

Asiakaskokemuksia

Katso, mitä asiakkaamme kertovat uusista kodeistaan! Tunnelmia ja erilaisia asiakasnäkökulmia ympäri Suomea.

Peab Koti

Peab toimii paikallisesti lähes koko maassa ja olemme mukana kehittämässä yhteiskuntaa juuri siellä, missä itsekin asumme ja työskentelemme.

Ostajan opas

Näin uuden asunnon ostaminen etenee selkein askelin

Tulevia kohteitamme

Tutustu tulevaan tarjontaamme ja ilmoittaudu ennakkorekisteriin päästäksesi ajoissa mukaan!

Lue lisää asuntosijoittamisesta!

Asuntosijoittaminen on suosittu sijoitusmuoto. Se on suhteellisen huoletonta ja helppoa. Vuokraamalla omistamasi sijoitusasunnon saat turvallista tuottoa tasaisesti.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.