Tietoja kohteesta

As Oy Vantaan Penniin tulee rakentumaan 82 viihtyisää ja modernia kotia, aina pienemmistä yksiöistä isompiin neljän huoneen koteihin.

Peab rakentaa Lumme- ja Kielotien risteykseen kokonaisen korttelin uusia kerrostaloja. Korttelin katutasoon tullaan toteuttamaan erilaisia liiketiloja toimistoista ravintoloihin.

Pennin sijainti on loistava, Tikkurila sijaitsee sekä pääradan että kehäteiden varrella ja tämä takaa hyvät liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin lentoasemallekin. Pennistä Tikkurilan asemalle kävelee viidessä minuutissa. Autolla pääsee liittymään nopeasti kehäteille ja Tuusulanväylälle.

Sijainti on oivallinen kaikille, myös lapsiperheille. Lähipiiristä löytyvät niin päiväkodit, ala- ja yläkoulut kuin toisen asteen oppilaitoksetkin. Tikkurila tarjoaa hyvät harrastus- ja kulttuurimahdollisuudet,  kaikki aktiiviteetit löytyvät lähietäisyydeltä.

LIITY ALTA ENNAKKOREKISTERIIN "KIINNOSTUITKO" -KOHDASTA!

Liity nyt ennakkorekisteriin ja saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa! Pennin kodit ovat tulossa ennakkomarkkinointiin syksyllä 2022.

Asuntoja
82
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Asuinympäristö

Vantaan hallinnollinen keskus Tikkurila on uudistunut viime vuosina vauhdilla. Ydinkeskustaan on noussut paljon uusia kerrostaloja. Samalla palvelutarjonta on uudistunut ja monipuolistunut.

Tarjonnan veturina toimii Tikkurilan juna-aseman yhteyteen rakennettu vilkas toimisto- ja liikekeskus Dixi. Toinen merkittävä kaupallinen keskittymä on kauppakeskus Tikkuri. Muutaman korttelin etäisyydellä Pennistä sijaitsee lukuisia marketteja, ravintoloita ja erikoisliikkeitä. Valtakunnallisestikin Tikkurilaan vetää kävijöitä tiedekeskus Heureka.

Pennin kortteliin tullaan toteuttamaan erilaisia liiketiloja, toimistotiloista ruokapaikkoihin. Sijainti on oivallinen myös lapsiperheille. Lähipiiristä löytyvät niin päiväkodit, ala- ja yläkoulut kuin toisen asteen oppilaitoksetkin. Harrastusmahdollisuuksia Tikkurilassa riittää yllin kyllin. Esimerkiksi monipuolinen Trio Sport Park eli Tikkurilan urheilupuisto palvelee lähimaastossa kävely- tai pyöräilymatkan päässä.

Tikkurilan sijainti sekä pääradan että kehäradan varrella takaavat hyvät liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin esimerkiksi lentoasemalle. Pennistä Tikkurilan asemalle kävelee alle 10 minuutissa. Autolla pääsee liittymään nopeasti kehäteille ja kantatie 45:lle eli Tuusulanväylälle. Lisäksi Vantaalle suunnitellaan parhaillaan omaa ratikkaa ja suunnitteilla olevan ratikan reitti kulkee Pennin edessä Lummekujalla maan alla.

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Ari Hanhike

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 154 9800
Sähköposti: ari.hanhike@peab.fi

Heidi Ekman

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 50 395 0648
Sähköposti: heidi.ekman@peab.fi

Jenni Fredriksson

Pääkaupunkiseutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 835 7102

Muita kiinnostavia kohteita