Tietoja kohteesta

Tulossa uutta Suuruspäähän

Rakennamme Suuruspäähän Jyväsjärven rannalle kuusi uutta kerrostaloa upein näkymin yksiöistä kolmioihin.

Liity nyt ennakkorekisteriin, niin saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Suuruspään asunnot ovat varattavissa alkukesästä 2020.

Arvioitu valmistuminen syksy 2021.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti, Jyväskylä
p. 0400 588 191 tai s-posti: asuntomyynti.jyvaskyla@peab.fi

Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei

Asuinympäristö

Upeisiin maisemiin Jyväsjärven rannalle

Jyväsjärven rantojen ympärysmitta on yhteensä noin 14 kilometriä. Jyväsjärven rantaa kiertää kevyenliikenteen väylä. Loistavan sijaintinsa vuoksi rantaraitti on suosittu liikunta-alue. Silloista johtuen liikkuja voi itse valita sopivan lenkkipituuden. Rantaraitilla voit liikkua kätevästi kävellen, polkupyörällä tai rullaluistimilla, sillä autoliittymiä on vähän.

Suuruspäässä kaikki on sopivan matkan päässä

Kuokkalan yhtenäiskoulu on hiukan yli kilometrin päässä ja Jyväskylän yliopiston Ylistönrinteen kampus ja Mattilanniemen kampus sijaitsevat 2 km:n päässä. Pääkampukselle Seminaarinmäelle kävelymatkaa on 3 km.

Luonto- ja ulkoilualueena tällä hankkeella on oma asuinalue eli tontti järvenranta maisemineen. Survon kartanon ympäristössä on omenatarha ja matkalla sinne Jyväskylän kaupungin yllä pitämä leikkipuisto. Jyväsjärven ympäri kiertävä jalankulkuväylä sijaitsee tontin rajan tuntumassa. Rantaraitti tarjoaa sujuvan reitin Jyväskylän keskustaan. Lue lisää Jyväskylästä asuinalueena!

Kaikki kuvat

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Jyväskylän Sepänkatu 7

Tulossa aivan uutta upealle paikalle Jyväskylän keskustassa! Sepänkatu 7:ssä sijaitseva vanha liikekiinteistö on purettu ja tilalle nousee vankka, tiilimuuratulla julkisivulla varustettu kahdeksankerroksinen asunto-osakeyhtiö omalle tontille. Lähipiiristä löytyvät Jyväskylän keskusta sekä olennaiset päivittäispalvelut että loistavat ulkoilu- ja...

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.