Tietoja kohteesta

Tulossa uusi upea ja laadukas uudiskohde Asunto Oy Seinäjoen Isännänkulma joen rannan läheisyyteen keskustan tuntumaan. Uudiskohteeseen on tulossa monipuolisesti erikokoisia asuntoja (30-115 m2) hyvillä asuntopohjilla.

Sijainti tulevassa kohteessa on mainio. Alue on rauhallinen ja viihtyisien ulkoilualueiden vieressä. Joen rannasta lähtevät monipuoliset lenkkipolut ja Törnävän kartanon historiallinen alue on ihan vieressä. Keskustan palveluihin on matkaa noin kolme kilometriä ja sairaalalle on matkaa noin puolitoista kilometriä.

LIITY ALTA ENNAKKOREKISTERIIN "KIINNOSTUITKO" -KOHDASTA!

Saat tietoa projektin etenemisestä ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Asuntoja
45
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Seinäjoki

Puhelin: +358 400 487 500

Sofia Österåker

Seinäjoki, Asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Jerikon Suutari, Seinäjoki

Jerikon Suutari on viides ja viimeinen moderni kerrostalo, jonka Peab rakentaa suosittuun Jerikon kortteliin Seinäjoen keskustaan. Kun Suutari valmistuu, myös talojen väliin jäävä yhteispiha viimeistellään kauniiksi. Suutariin tulee hyvin suunniteltuja nykyaikaisia kaupunkikoteja lähes kaikki tilatarpeisiin. Jerikon korttelin muiden talojen tapa...

Asunto Oy Itikanrannan Lakeus, Seinäjoki

Tulossa uusi upea uudiskohde Asunto Oy Itikanrannan Lakeus Seinäjoelle. Tutustu kohteeseen ja liity nyt ennakkorekisteriin!