Tietoja kohteesta

MUUTTOVALMIIT UUDET KODIT RANTA-TAMPELLASSA

Ranta-Tampellan As Oy Tampereen Fokka sijoittuu Aaltokorttelin parhaalle paikalle, aivan Näsijärven rantaan. Kyseessä on vaikuttavasti muotoiltu, 2–9-kerroksinen kerrostalo, johon tulee paljon tavanomaisista taloista poikkeavia ratkaisuja – esimerkkinä vaikkapa matalan osuuden viherkatto. Vaikka Fokka tulee pitämään sisällään modernia tekniikkaa, sen rakenteet edustavat kuitenkin monilta
osin vankkaa perinteistä rakentamista. Fokka paalutetaan kantavaan pohjaan asti ja välipohjat valetaan paikalla. Samoin julkisivutiilet muurataan ja ulkoseinien ohutrappaus tehdään paikan päällä. Autot sijoitetaan maanalaiseen pysäköintihalliin, josta pääsee etenemään säältä suojassa sisätiloihin.

Sisätilat suunniteltu maiseman ehdoilla

Ranta-Tampellan Fokkaan rakennetaan kaikkiaan 47 uutta kotia. Huoneistojakauma on monipuolinen, alkaen trendikkäistä yksiöistä ja ulottuen lähes 120 m2:n maisema-asuntoihin ylimmissä kerroksissa. Lähes jokaisesta kodista on näkymä Näsijärvelle. Valinnanvaraa riittää myös pohjaratkaisuissa – joissain asuntotyypeissä voit valita väljemmän tai tilatehokkaamman vaihtoehdon. Fokan kodeissa on tilavat parvekkeet, jotka on tarkoitettu olohuoneen jatkumoiksi. Parvekkeelle johtaa lasiliukuovi, jonka vieressä on kookas lattiaan asti ulottuva ikkuna. Ikkuna tuo lisää huoneistoon valoa ja siitä voi hienosti ihailla huikeita maisemia. Parvekkeiden betonipinnat verhoillaan puupaneeleilla ja -ritilöillä. Parvekkeet on luonnollisesti varustettu tyylikkäillä avattavilla lasituksilla.

Sisustussuunnittelija Manta Viitakoski on valinnut Fokan koteihin klassisen tyylikkäät sisämateriaalit. Mukana on paikkaan sopivia luonnonläheisiä sävyjä. Pintamateriaalit on valittu kulutusta ja aikaa kestäviksi, ja lämmin tammipuu ja eleettömän kauniit laatat jättävät tilaa yksilöllisille sisustusratkaisuille. Keittiöt on varustettu ajan hengen mukaisesti: Suuressa osassa huoneistoja on esimerkiksi erillisuuni monipuolisin toiminnoin.

Ranta-Tampellan Fokan lämmitys perustuu kaukolämpöön ja ihanaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Kesän helteisimpinä päivinä helpotusta tuo kaukokylmään perustuva lattiaviilennysjärjestelmä. Huoneistokohtainen ilmanvaihto antaa mahdollisuuden säädellä itse ilmanvaihdon tehokkuutta.

Asuntoja
47
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei
Autopaikat
32
Energialuokka
C
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti

Asunnot ja hinnat

Nro Huoneistotyyppi Tila Kerros Asuinpinta-ala Myyntihinta Velaton hinta
A43 3h+kt+s+p Myynnissä 7 / 8 81,00 m² 184 224,00 € 502 230,00 € Lue lisää
Lue lisää

Asuinympäristö

RANTA-TAMPELLA ON LÄHELLÄ TAMPEREEN KESKUSTAA

Ranta-Tampellan alueelle rakennetaan tyylikäs kanava, joten Fokassa tullaan asumaan omalla saarella suurkaupungin edustalla. Ydinkeskustaan pääsee muun muassa viihtyisää kävelyreittiä, joka kulkee legendaarisen Tammerkosken rantoja pitkin. Reippaasti kävellen aikaa menee noin vartti. Heti kävelylenkin alussa avautuu uniikki näkymä suomalaisille rakkaaseen Särkänniemen huvipuistoon.

Luonnollisesti kaikki tarvittavat päivittäispalvelut löytyvät läheltä Tampereen keskustasta. Ranta-Tampella on uusi asuinalue, joka tullaan liittämään osaksi kaupungin julkista liikenneverkkoa. Komea Näsijärvi avautuu aivan Fokan edustalla. Se tarjoaa mahtavat puitteet veneilyyn, kalastukseen, uimiseen ja muuhun vesiurheiluun.

Toimi pian, niin varmistat vielä mieleisesi kodin Ranta-Tampellan Fokasta!

Katso kaikki myytävät asunnot Tampereen seutu.

 

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Riitta Kraneis

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 159 1700
Sähköposti: riitta.kraneis@peab.fi

Katri Carstensen

Tampereen seutu

Puhelin: +358 40 025 4900
Sähköposti: katri.carstensen@peab.fi

Liitteet ja linkit

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Kurjen Kruunu, Tampere

Rakennamme Sammon Valtatien varrelle kokonaisen korttelin verran uusia kerrostaloja. Ensimmäisenä yhtiönä hyvän sijainnin omaavalle tontille nousee Asunto Oy Kurjen Kruunu. Se koostuu kahdesta kuusikerroksisesta asuintalosta, joihin tulee hyväpohjaisia, moderneja omistuskoteja kompakteista yksiöistä aina kolmen huoneen perheasuntoihin. Valtaosa...

Asunto Oy Pirkkalan Verde

Kahdesta vankasta ja ilmeikkäästä kerrostalosta muodostuva As Oy Pirkkalan Verde rakennetaan luonnonläheiselle tontille, maaston korkeimpaan kohtaan kauniin Pyhäjärven lähettyville. Verdestä on kävelymatka esimerkiksi lapsiperheen keskeisimpiin päivittäispalveluihin. Uusien kotien pohjaratkaisut on suunniteltu toiminnallisuutta ja asumisen miell...

Kauppakatu 4

Aivan Tampereen keskustassa vertaansa vailla oleva paikka!

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.