Myytävät liiketilat Oulu

Myytävänä kaksi liiketilaa Oulusta Peabin uudiskohteesta. Katutason liiketilat 217,5 ja 174,0 m2 sijaitsevat osoitteessa Rautionkatu 18. Valmistuminen alkuvuodesta 2023.

Liiketilat pohjakuvassa TSTO1 ja TSTO2. Rakentaminen alkaa loppukesästä 2021. Suunnitelmat muokattavissa tähän saakka. Liikehuoneistot sijoittuvat Limingantien varteen. Tontti on asunto-osakeyhtiöiden omistama.

 

Liiketilat:

Liiketila 1: 217.5 m²

Liiketila 2: 174 m²

 

Perustiedot:

Tyyppi: liiketila

Sopimustyyppi: myydään

Osoite: Rautionkatu 18, 90400 Oulu

Kaupunginosa: Limingantulli

Käyttötarkoitus: pääkäyttötarkoitusta häiritsemätön myymälä-, toimisto-, harrastus- tai työtila

 

Lisätiedot:

Saatavilla: valmistuminen alkuvuosi 2023                     

Pohjaratkaisu: Liiketiloihin käynti sekä sisäpihalta että Limingantien puolelta. Huonekorkeus tiloissa 2,6 m.

Kerros: 1

 

Ympäristö:

Lähipalvelut: As Oy Oulun Sepänpiha rakennetaan monipuolisten palveluiden ja huippuyhteyksien äärelle vahvasti kehittyvään Limingantulliin.

Liikenneyhteydet: Valtaosa ydinkeskustan kohteista on saavutettavissa helposti kävellen. Kaupunkiliikenteen pysäkit sijaitsevat uuden yhtiön välittömässä läheisyydessä Limingantien varrella.

Limingantullin alueesta on nopeasti kehittymässä Oulun uusi nuorekas kasvukeskus. Jo nyt se tarjoaa tuhansia työpaikkoja, mahtavat palvelut megamarketeista liikuntakeskuksiin sekä joukon moderneja kerrostalokoteja. Aktiivisesti kasvava asumisen ja kaupankäynnin keskus vetää puoleensa ihmisiä ja yrityksiä, mikä yleensä tietää hyvää myös asuntojen tulevalle arvolle.

Tiedustelut:

Lauri Keränen, Peab Oy, Projektipäällikkö

Puh: +358 40 1701 444
lauri.keranen@peab.fi

 

Pohjakuva:

Liikehuoneistot Oulun Sepänpiha.jpg