Myytävät asunnot ja uudiskohteet Muuramessa

Tällä sivulla voit tutustua Muuramen alueella sijaitseviin myytäviin asuntoihin. Muurame on yli 10 000 asukkaan kasvukunta aivan Jyväskylän kupeessa. Modernissa ja kehittyvässä Muuramen kunnassa asutaan veden äärellä kahden järven, Päijänteen ja Muuratjärven, ja kuntakeskusta halkovan Muuramenjoen upeissa kumpuilevissa rantamaisemissa. Keski-Suomen sydämessä sijaitseva Muurame tarjoaa samaan aikaan maaseudun ja pikkukaupungin rauhaisan asuinympäristön ja hyvät yhteydet joka puolelle Suomea – ja lähellä sijaitsevan Jyväskylän lentoaseman kautta koko maailmaan.

Muurame vetää muuttajia puoleensa, ja niinpä myös palvelutarjonta on hyvää ja uusille asunnoille riittää kysyntää. Muuramen asukasluku on kasvanut peräti kolmanneksella viimeisen 20 vuoden aikana, ja kunnan väestörakenne on silmiinpistävän nuorta. Lapsiperheitä on paljon, ja asukkaista peräti neljännes on alle 14-vuotiaita.

Kunnassa on neljä alakoulua, yläkoulu sekä oma lukio. Muita palveluja ovat esimerkiksi oma erittäin hyvin toimiva terveysasema ja Kulttuurikeskus. Muuramen keskustasta löytyvät hyvät päivittäistavara-, kauppa- ja ravintolapalvelut sekä Alvar Aallon suunnittelema kirkko. Kuntakeskuksen maamerkkinä on Muuramen Kulttuurikeskus ja sen Muuramesali, jossa järjestetään laadukkaita kulttuuritilaisuuksia konserteista teatteriesityksiin ja elokuvista tanssiesityksiin.

Vireää keskustataajamaa ympäröivillä pientaloalueilla on tarjolla rauhallista omakotiasumista lähellä palveluja. Julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät niin lähialueille kuin pidemmällekin. Muurameen kulkee useita paikallisliikenteen linja-autoja, ja alueen läpi ajaa useita kaukoliikenteen vuoroja. Omalla autolla Muuramesta Jyväskylään on noin 15 minuutin ajomatka, ja lentokentälle pääsee noin 40 minuutissa.

Monipuolisia liikuntamahdollisuuksia löytyy monien eri lajien harrastajille kuntoliikkujista aktiiviurheilijoihin. Kunnasta löytyy mm. uimahalli, kuntosali, Riihivuoren laskettelu- ja vapaa-ajankeskus sekä 18-reikäinen golf-kenttä. Päijänteen upeissa ranta- ja harjumaisemissa riittää mahtavia lenkkipolkuja, uintimahdollisuuksia ja valaistuja hiihtolatuja kaiken tasoisille ja ikäisille ulkoilijoille.

Muurame on monella tapaa menestyvä kunta. Sijainti Jyväskylän naapurissa on loistava, ja Muuramessa asukkaiden koulutustaso on korkeimpia Suomessa. Muuramen kunta tunnetaan myös aktiivisesta elinkeinopolitiikastaan ja yrittäjyyden tukemisesta. Muurame valittiin 2002 Suomen luovimmaksi kunnaksi ja 2004 Suomen yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi.

Tutustu asuinalueeseen, jossa uudiskohteemme sijaitsee!

Kinkomaan asuinalue

Kinkomaa houkuttelee upeilla maisemillaan »

Ota yhteyttä!

Anna-Maaria Humalajoki

Jyväskylä, asuntomyynti

Puhelin: +358 400 588 191

Noora Ulvila

Jyväskylä, muutostyöt

Puhelin: +358 40 7210 888
Sähköposti: noora.ulvila@peab.fi