Myytävät asunnot Limingantulli

Myynnissä

Asunto Oy Oulun Sepänportti

Asunto Oy Oulun Sepänportti on viisikerroksinen moderni kerrostalo, joka yhdistelee julkisivuissaan tyylikkäästi tummaa ja vaaleaa tiiltä. Parhaaseen energialuokkaan kuuluva uusi yhtiö nousee omalle suojaiselle tontilleen Peabin aiemmin rakentamien kerrostalojen seuraan Oulun keskustan kulmille.

Asunto Oy Oulun Sepänpiha

As Oy Oulun Sepänpiha rakennetaan yhtiön omistamalle tontille Limingantullin Mestarikortteliin vain parin kilometrin etäisyydelle Oulun kauppatorista. Kuusikerroksinen Sepänpiha on kunnolla rakennettu ja hyvin varustettu moderni talo. Julkisivun tiilet muurataan paikan päällä ja lattialämmitys jakaa lämmön energiatehokkaasti sekä miellyttävästi....

Oulun Limingantulli tarjoaa modernit asumispuitteet kaikenikäisille. Limingantulli on vanhaa Oulun raja-aluetta – alueella sijaitsi kaupungin portti ja tulli, jossa saapuva kauppatavara tarkistettiin. Vanhastaan teollisuusalueena tunnettu Limingantulli on kehittymässä vireäksi ja moderniksi asuinalueeksi. Lue lisää Limingantullin liikenneyhteyksistä, palveluista ja harrastusmahdollisuuksista!

Limingantulli sijaitsee Oulun keskustan eteläpuolella. Viime vuosina tästä teollisuusrakennuksista ja liiketiloista tunnetusta alueesta on alkanut kehittyä myös varteenotettava ja viihtyisä asuinalue. Keskustaan ja torille pääsee helposti ja nopeasti bussilla, pyörällä ja jalan. Lentoasemalle on kätevä linja-autoyhteys ja rautatieasemalle pääsee hetkessä esimerkiksi citybussilla tai vaikka kävellen! Myös matka yliopistolle taittuu helposti esimerkiksi bussilla tai pyörällä.

Limingantullista kätevästi päiväkotiin ja kouluun

Limingantullin alueella on laadukkaat peruspalvelut eri-ikäisille lapsille. Pikku Iikan päiväkoti ja Pilkepäiväkoti Taikapursi sijaitsevat kätevän matkan päässä, ja kävelyetäisyydellä sijaitsee myös Oulun Montessori-päiväkoti. Alueen lähimmät koulut ovat Myllytullin koulu ja musiikkipainotteinen Pohjankartanon koulu.

Keskustan kattavat ostosmahdollisuudet lähellä

Limingantullissa asuva pääsee nauttimaan helposti keskustan hyvistä ostos- ja kulttuurimahdollisuuksista: Vilkas kauppatori ja suosittu kävelykatu Rotuaari ovat kävelymatkan päässä, ja torinrannassa sijaitsevat myös esimerkiksi pääkirjasto ja Oulun teatteri.

Päivittäisostokset hoituvat helposti Limingantullin omissa Salessa tai Prismassa. Alueelta löydät myös esimerkiksi XXL-urheilukaupan sekä Power-kodinkoneketjun liikkeen. Prisman talosta löytyy myös paljon muita liikkeitä sekä esimerkiksi parturi-kampaamo ja hammasklinikka.

Mukavia kahviloita ja ravintoloita riittää

Limingantullin alueella on lukuisia viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. Hyviä lounaita tarjoavat esimerkiksi Ilmarinkadun varrella sijaitseva kahvila-myymälä Huovisen Leipomo, Kallisenkaarelta löytyvä Kirsikka sekä Voudintiellä sijaitseva Tähtilounas. Myös Limingantullin Prisman yhteydessä olevassa ravintolamaailmassa on useita ravintoloita: Kahvila Pressosta saa ihania uunituoreita leivonnaisia ja täytettyjä leipiä pikkunälkään. Ravintolamaailmasta löytyvät myös Fafa's, PizzaBuffa ja Hesburger mutkattoman ruoan ystäville.

Upeat liikunta- ja harrastusmahdollisuudet lähellä

Limingantullin läheltä löytyy harrastusmahdollisuuksia runsaasti niin lapsille kuin aikuisille. Läheinen Heinäpään urheilukeskus tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kaikenlaisten lajien harrastamiseen. Urheilukeskuksessa on palloilukenttiä, palloiluhalli, Liikuntakeskus Hukka sekä Oulun keilahalli. Alueella on myös 1,6 kilometrin valaistu kuntorata, joka toimii talvella hiihtolatuna, luistelualue sekä ulkokuntoiluportaat ja -puisto.

Liikuntakeskus Hukasta löytyy useita kuntosaleja, sisäpyöräilyalue sekä squash-, sulkapallo- ja tenniskentät. Hukka tarjoaa myös laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja ja myös lapsille löytyy omia tunteja. Läheltä löytyvät myös Liikku-kuntokeskus Limingantulli sekä Crossfit Oulu, joka tarjoaa eritasoisia Crossfit-tunteja aikuisille ja myös eri-ikäisille lapsille. Limingantullin HopLop ja Superpark tarjoavat hupia ja liikuntaa lapsiperheille.

Peab rakentaa Limingantulliin upeita uudiskohteita. Tutustu nyt As Oy Oulun Sepänporttiin ja As Oy Oulun Sepänpihaan! Voisiko sinun uusi kotisi olla Limingantullissa?

Ota yhteyttä!

Anna-Riikka Paananen

kehitysinsinööri, myynti

Puhelin: +358 40 513 5900