Kakolanmäki uudet asunnot

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Kakolanmäellä

Asunto Oy Turun Kakolan Torni

Asunto Oy Kakolan Torni on ainutlaatuinen tilaisuus päästä asumaan laadukkaaseen uuteen kotiin aivan suojeltujen kivilinnojen naapuriin. Uuteen yhtiöön rakennetaan kaikkiaan 57 uutta kotia tilatehokkaista yksiöistä ylimmän kerroksen terassihuoneistoihin. Myös talotekniikan ja asuntojen varustelun suhteen Kakolan Tornissa ollaan korkealla tasolla...

Muuttovalmiit kohteet Kakolassa

Asunto Oy Turun Kakolankaari II

Muuttovalmiita asuntoja! As Oy Turun Kakolankaari II:een rakentui 42 uutta kotia. Kiinteistö toteutettiin rakenteiltaan ja varusteiltaan laadukkaasti, mistä kertovat paikalla muuratut tiilijulkisivut, lattialämmitys ja integroidut kodinkoneet.

Asunto Oy Turun Kakolankaari I

Rakensimme arkkitehtuuriltaan arvokkaan asuinkerrostalon Kakolan komeiden kallioiden keskustan puoleiselle huipputontille. Asunto Oy Turun Kakolankaari I:n kolmen asuinkerroksen uudisrakennus pitää sisällään 37 kotia pinta-aloiltaan 27–126,5 m2. Kiinteistö toteutettiin rakenteiltaan ja varusteiltaan laadukkaasti, mistä kertovat paikalla muuratut...

Uudiskohteet ja myytävät asunnot Turun Kakolanmäellä

Turun Kakolanmäelle rakennetaan uusia asuntoja ja liiketiloja. Keskusta-alueella sijaitseva Kakolanmäki on historiansa puolesta ainutlaatuinen alue: Turun vankila toimi alueella vuoteen 2007 asti. Sittemmin vankila on siirtynyt Saramäkeen, mutta arvokkaat vankilarakennukset ja upea ympäristö jäivät. Peab on mukana rakentamassa Kakolanmäelle uusia asuntoja – löytyykö niiden joukosta sinun perheellesi oma koti?

Kakolanmäki asuinalueena – Upeita maisemia koko Suomen tuntemalla alueella

Kakolanmäki on Turun toiseksi korkein kukkula, ja siksi alueen asunnoista näkymä kantautuu pitkälle horisonttiin. Museovirasto on määrittänyt Kakolanmäen valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi – aivan joka päivä ei tule mahdollisuutta asettua asumaan näin ainutlaatuiselle ja historialliselle alueelle. Historiansa vuoksi Kakolanmäen tuntee nimeltä käytännössä koko Suomi, ja se tekee alueesta poikkeuksellisen halutun ja kiinnostavan.

Kakolanmäen liikenneyhteydet – Vain kivenheitto keskustasta

Kakolanmäki sijaitsee aivan Turun ydinkeskustan lähellä, kävelymatkan päässä kaikista palveluista. Viihtyisä jokiranta on aivan vieressä. Koska Kakolanmäki on verrattain korkea kukkula, on sen kylkeen rakennettu funikulaari eli kiskoköysirata. Sillä mäelle pääsee kipuamaan hengästymättä, ilmaiseksi ja ennen kaikkea nopeasti: funikulaarin matka kestää vain noin minuutin suuntaansa. Kauppatorille ja Turun satamaan on Kakolanmäeltä parin kilometrin matka, joka taittuu kävellen tai julkisilla.

Kakolanmäen palvelut

Kakolanmäki tarjoaa tärkeimmät peruspalvelut ja lisäksi ripauksen omaleimaista luksusta. Alueelta löytyy muun muassa oma leipomo, kahvipaahtimo ja pienpanimo, jotka houkuttelevat erityisesti matkailijoita puoleensa. Lisäksi vanhan vankilarakennuksen kellarissa toimii ravintola. Myös päiväkoti ja ylä- sekä alakoulu sijaitsevat lähellä. Koska Turun ydinkeskusta erikoisliikkeineen ja kauppakeskuksineen on lähellä, ei Kakolanmäeltä tarvitse lähteä pitkälle palveluita hakemaan.

Peab on mukana rakentamassa Kakolanmäestä viihtyisää ja modernia asuinaluetta.

Ota yhteyttä!

Birgitta Suovanen

Turun seutu, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 181 6520