Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vaasan Palosaari

Muuttovalmiit asunnot Palosaaressa

Asunto Oy Vaasan Seilori Bostads Ab

Kapteeninkadun uusi lippulaiva! Rakensimme Vaasan Palosaareen komean tiilipintaisen kerrostalon. Seilori on arkkitehtikilpailun voittanut vankka nelikerroksinen asuintalo, johon on valmistunut 39 modernia omistusasuntoa raikkaista yksiöistä ilmeikkäisiin ullakkohuoneistoihin. | Peab bygger ett stiligt nytt höghus med tegelfasad på Kaptensgatan...

Oletko etsimässä asuntoa merellisestä ja nuorekkaasta asuinalueesta Vaasan Palosaaresta? Tältä sivulta löydät Peab Kodin myytävät asunnot Vaasan Palosaaressa.

Palosaaren asuinalue on tunnettu pitkästä historiastaan satama- ja   työläiskaupunginosana. Asuinalue on hyvin lähellä ydinkeskustaa ja naapurustosta löytyy Vaasan yliopisto ja ammattikorkeakoulujen kampusalue. Palosaaren rannoilta löydät kutsuvat lenkkipolut, joissa ulkoilijat pääsevät reippailemaan ja nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista.

Palosaaresta löydät myös muutaman sadan metrin etäisyydeltä kauppoja, ravintoloita, erikoisliikkeitä sekä kuntosalin. Asuinalueelta löytyy myös päiväkoteja, kouluja sekä kirjasto. Jos etsit keskustasta hieman rauhallisempaa aluetta, Palosaari on siinä tapauksessa sinun valintasi!

Tutustu Peab Kodin asuntoihin Vaasan Palosaaressa ja ole rohkeasti yhteydessä niin autamme mielellämme sinun asuntosi valinnassa!

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Vaasa, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 048 7500
Sähköposti: sofia.osteraker@peab.fi

Robin Eriksson

Vaasa, asuntomyynti ajalla 25.6-14.8.

Puhelin: +358 400 543 090
Sähköposti: robin.eriksson8@peab.fi

Elina Heiska

Vaasa, muutostyöt

Puhelin: +358 40 588 2873
Sähköposti: elina.heiska@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.