Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vaasan Palosaari

Asunto Oy Vaasan Seilori Bostads Ab

Kapteeninkadun uusi lippulaiva! Rakennamme Vaasan Palosaareen komean tiilipintaisen kerrostalon. As Oy Vaasan Seilori Bostads Ab on samalle tontille rakentuvista yhteensä kolmesta taloyhtiöstä rakentamisjärjestyksessä ensimmäinen. Seilori on arkkitehtikilpailun voittanut vankka nelikerroksinen asuintalo. Siihen tulee yhteensä 39 modernia omistus...

Oletko etsimässä asuntoa merellisestä ja nuorekkaasta asuinalueesta Vaasan Palosaaresta? Tältä sivulta löydät Peab Kodin myytävät asunnot Vaasan Palosaaressa.

Palosaaren asuinalue on tunnettu pitkästä historiastaan satama- ja   työläiskaupunginosana. Asuinalue on hyvin lähellä ydinkeskustaa ja naapurustosta löytyy Vaasan yliopisto ja ammattikorkeakoulujen kampusalue. Palosaaren rannoilta löydät kutsuvat lenkkipolut, joissa ulkoilijat pääsevät reippailemaan ja nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista.

Palosaaresta löydät myös muutaman sadan metrin etäisyydeltä kauppoja, ravintoloita, erikoisliikkeitä sekä kuntosalin. Asuinalueelta löytyy myös päiväkoteja, kouluja sekä kirjasto. Jos etsit keskustasta hieman rauhallisempaa aluetta, Palosaari on siinä tapauksessa sinun valintasi!

Tutustu Peab Kodin asuntoihin Vaasan Palosaaressa ja ole rohkeasti yhteydessä niin autamme mielellämme sinun asuntosi valinnassa!

Tutustu myös Vaasan keskustan asuntokohteisiimme!

Ota yhteyttä!

Sofia Österåker

Vaasa

Puhelin: +358 40 048 7500
Sähköposti: sofia.osteraker@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.