Tietoja autopaikasta

HOITOVASTIKEKAMPANJA

Kun ostat Jyväsjärven Loisteesta asunnon 31.12.2022 mennessä, maksamme puolestasi 12kk hoitovastikkeet! Ei koske liikehuoneistoja.

Näin saat reilusti aikaa uuden kotisi rahoituksen järjestämiselle ja hyödyt kaikista eduista, joita uudiskohteen ostaminen tuo.

Ota yhteyttä! Yhteystietomme löytyvät sivun alaosasta.

*koskee vain uusia kauppoja.

 

Loiste on kuin keidas kaupungissa

Suurimmasta osasta Loisteen koteja näkyy Jyväsjärvelle. Taloyhtiön pihamaalla voit nauttia maisemien lisäksi hirrestä rakennetun rantasaunan löylyistä sekä yhteisen kasvihuoneen ja marjapensaiden antimista. Lähistöltä löytyy myös palstoja omatoimiviljelyyn.

Uuden yhtiön kotivalikoima on monipuolinen. Vaihtoehdot ulottuvat erilaisista yksiöistä, kaksioista ja kolmioista neljän huoneen tilavaan unelmakotiin. Talon huipulta löytyy upeita kaksikerroksisia parvihuoneistoja. Luonnonvalo tulvii koteihin korkeiden parvekelasitusten ja isojen ikkunoiden läpi.

Talotekniikan puolesta Loisteessa on helppo viihtyä. Huonetiloissa lämpö jaellaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Ilmanvaihtoa voi säädellä kotikohtaisesti. Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet ovat käytettävissäsi sekä vapaa-ajalla että etätyössä.

Loisteen etelänpuoleiset parvekkeet ja huoneistot suorastaan kylpevät valossa. Pohjoisenpuoleisilta parvekkeilta on vaikuttavia näkymiä Jyväsjärven takana aukeavaan keskustaan. Kaikkien kotienpintamateriaalit ovat laadukkaita, esimerkiksi asuinhuoneiden lattiat ovat parkettia. Keittiöt koneistetaan kalusteuunein ja induktiotasoin.

Oma rantasauna hiekkarannalla

Jyväsjärven rannan kerrostalot nousevat asunto-osakeyhtiöiden omistamalle yhteiselle tontille, jonka hallinnasta ja käytännön järjestelyistä on sovittu hallinnanjakosopimuksella. Yhtiöiden asukkaiden käyttöön rakennetaan viimeistään tontin viimeistelytöiden valmistuessa hirsirakenteinen ja viherkatolla varustettu rantasauna. Saunan yhteyteen tulee myös tupakeittiö, terassi ja pieni hiekkaranta. Ajattele auringon täyttämiä kesäpäiviä, leppoisia hirsisaunan löylyjä ja pulahduksia viilentävään Jyväsjärveen.

Olipa sitten hybridi- tai sähköauto, Loisteessa lataaminen onnistuu

Loisteen osakkeina myytävät 16 autopaikkaa sijaitsevat ensimmäisen kerroksen yhteyteen rakennettavassa Jyväsjärven rannan talojen yhteisautohallissa. Paikat varustetaan lämmityspisteellä, joka on osakkeenomistajan toimesta muutettavissa hitaaksi sähköauton latauspisteeksi sähkön erillismittauksella. Piha-alueelle rakennetaan 5 sähköautojen latauspaikkaa, joista 3 paikkaa on varattu yhteiskäyttöautoille ja 2 paikkaa asukkaiden sähköautojen latauspaikoiksi. Sähköauton lataus toimii palveluntarjoajan mobiiliapplikaatiolla, joka laskuttaa suoraan käyttäjää.

Energialuokka
A
Autopaikan vastike
35,10 €
Velaton myyntihinta
23 000,00 €
Kuukausittaiset vastikkeet ovat taloussuunnitelman mukaisia arvioita

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Jyväskylä

Puhelin: +358 400 588 191

Anna-Maaria Humalajoki

Jyväskylä, asuntomyynti

Puhelin: +358 400 588 191