Tietoja kohteesta

As Oy Kuopion Lehmushovi

Tulossa uutta Kuopioon!

Asunto Oy Lehmuspuisto rakentuu keskelle Kuopiota, Lehmuspuiston kupeeseen. Ylimmistä kerroksista avautuu upeat näkymät kaupungin ylle. Ympäristö on sekä urbaania kaupunkia, että myös vehreyttä, näkymät asunnoista Sankaripuistoon ja Lehmuspuistoon.

Asuntoja on yhteensä 61 ja koot vaihtelet 29,5 neliöstä aina 101 neliöön. Lehmuspuisto rakennetaan omalle tontille.

Jätä alta yhteystietosi ja liityt ennakkorekisteriin! Saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun asunnot tulevat varattavaksi.

Tiedustelut: Peab Asuntomyynti, Kuopio
p. 040 163 6900 tai s-posti: asuntomyynti.kuopio@peab.fi

Asuntoja
61
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Ei

Asuinympäristö

MITÄ SUOMI OLISIKAAN ILMAN KUOPIOTA JA SEN TORIA?

Kuuluisan leppoisa tori on viihtyisä keskus, missä viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Tulliportinkadun moderni rakennusperinne ja historiallista syvyyttä tuova Voiportti tuovat Aapelin Tuvan läheisyyteen monitasoista visualiikkaa.

Kuopion palvelut sijaitsevat aivan kävelyetäisyydellä. Teatteriin ennättää muutamassa minuutissa, juna- ja bussiasemat sijaitsevat nekin pienen matkan päässä. Ostoksille pääsee tuota pikaa. Moottoritielle ajaa sukkelasti ja sitä kautta aukeavat reitit niin pohjoiseen kuin etelään. Yliopisto ja KYS ovat muutaman kilometrin päässä.

Kallaveden ja metsän siimeksessä sijaitseva kaupunki on leppoisan elämänmenon sydän. Yli 117 000 asukasta luovat kaupungista viriilin ja viihtyisän. Tiheästi asuttu keskusta on idyllinen rännikatuineen ja historiallisine rakennuksineen.
Hyväntahtoinen ja lupsakka kaupunki on asujilleen mitä parhain pesä, tarjoten kaiken tarvittavan ja enemmänkin. Viihtyisyyttä, luontoa, kulttuuria, historiaa, mutta myös tulevaisuuteen suuntaavaa toimintaa.

Lue lisää Kuopion keskustasta asuinalueena!

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Muita kiinnostavia kohteita

As Oy Kuopion Pyörön Kukkanen

Suunnitteilla Petosen Pyöröön uusia koteja kattavien palvelujen äärelle. As Oy Kuopion Pyörön Kukkaseen on suunniteltu asuntoja erilaisiin tarpeisiin. Erityisen tästä kohteesta tekee upea erillinen piharakennus, josta löytyvät tilat niin arkeen kuin juhlaan.

Asunto Oy Kuopion Hiihtäjä

Rakennamme Kuopion Puijonlaaksoon omalle tontille vankan viisikerroksisen asunto-osakeyhtiön. As Oy Puijonlaakson Hiihtäjään tulee kaikkiaan 51 modernisti varustettua huoneistoa. Kaikissa Hiihtäjän kodeissa lämpöä luo ihana lattialämmitys, joka tuntuu ylelliseltä etenkin talven kylmimpinä päivinä. Hiihtäjän kotien sijainti on erinomainen – etenk...

Asunto Oy Kuopion Ulkoilija

Ulkoilijan kodit ovat moderneja vaaleasävyisiä kaupunkikoteja. As Oy Kuopion Ulkoilija sijaitsee suositulla Puijonlaakson asuinalueella, lähellä keskustaa ja Puijon upeita ulkoilumaastoja.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.