Tietoja kohteesta

Uusi citykoti keskeltä palveluita | Vain autopaikkoja vapaana!

Kahdeksankerroksisen Tullihaan asunnot on suunniteltu tilatehokkaiksi kaupunkikodeiksi. Suurin osa talon 56 asunnosta on näppäriä yksiöitä, ja isomman tilan tarvitsijoille sopivat hyvillä pohjaratkaisuilla varustetut kaksiot ja kolmiot. Tullihaan kortteli muodostaa naapurikorttelin kanssa suurkorttelin, jonka sisään jäävät pyörätie sekä Härkäpuisto.

Kaikkiin asuntoihin kuuluu lasitettu parveke, jolta on mukava seurailla korttelin ulkoelämää. Ylimmistä kerroksista avautuvat upeat kaupunkinäkymät, ja kaksioiden ja kolmioiden suuret parvekkeet avautuvat etelään. Rakennuksen tornimainen rakennusmuoto mahdollistaa sen, että suurimmasta osasta asunnoista ikkunat aukeavat kahteen ilmansuuntaan.

Jokaisessa asunnossa on huoneistokohtainen ilmanvaihto, ja lämpöä asuntoihin antavat kaukolämmöllä toimivat vesikiertoiset patterit. Lisäksi kaksioissa ja kolmioissa iltoja lämmittävät omat saunat. Yksiöiden keittiöissä ruoat säilyvät jenkkityylisessä jääkaapissa, muiden asuntojen keittiön varusteluun kuuluu puolestaan jääkaappipakastin.

Talosta pääsee suoraan hissillä maanalaiseen autohalliin, jossa ajoneuvot pysyvät lämpiminä ympäri vuoden. Taloyhtiössä on lisäksi yhteinen sauna, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto. Vaikka Tullihaka on uudiskohde, on sen ympäristö Härkäkorttelin kyljessä jo erittäin viihtyisä ja valmis. Kuuden naapuriyhtiön kanssa yhteisellä puistovyöhykkeellä kesäpäivät kuluvat rattoisasti vihreydestä ja naapurien seurasta nauttien.

Tullihaka on myös oiva sijoituskohde kasvualueella, joka on hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä muun muassa keskustasta, yliopistolta ja lentokentältä. Kiinteistö rakentuu omalle tontilleen, jolloin asunnonomistajat pääsevät edullisimmilla kuukausittaisilla asumiskustannuksilla kuin vuokratontilla.

Asuntoja
56
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä
Autopaikat
32
Energialuokka
C

Autopaikat ja hinnat

Nro Autopaikan tyyppi Tila Autopaikan vastike Velaton myyntihinta
AP133 Autohalli AP133 Myynnissä 19,60 € 15 000,00 € Lue lisää
AP134 Autohalli AP134 Myynnissä 19,60 € 15 000,00 € Lue lisää
AP142 Autohalli AP142 Myyty 19,60 €
Lue lisää

Asuinympäristö

Limingantullissa on loistavat mahdollisuudet hyvinvoivaan arkeen

Tullihaka nousee elinvoimaiselle Limingantullin alueelle, joka on Oulun kehityksen helmi. Jatkuvasti kasvava asumisen ja kaupankäynnin keskus on koti jo nyt yli 500 yritykselle, joissa työskentelee tuhansia kaupunkilaisia. Arvostettu alue vetää yhä useampia asukkaita perustamaan sinne myös oman kotinsa.

Limingantullissa elämä on vaivatonta lähellä lukuisia palveluita. Ruoka- ja erikoistavarakauppoja, kuten leipomoita ja elektroniikkaliikkeitä, löytyy useita kilometrin säteellä. Muun muassa Prismaan kävelee kymmenessä minuutissa, ja unohtuneen maitopurkin kipaisee helposti lähimmästä kaupasta muutamassa minuutissa. Lasten kilometrin koulumatka taittuu turvallisesti kävellen tai pyörällä, eikä lähimpään päiväkotiinkaan ole sen pidempi matka.

Liikunnasta pitäville Limingantullissa asuminen on unelma: Heinäpään urheilukeskus, Liikuntakeskus Hukka, sisäaktiviteettipuisto SuperPark, useat kuntosalit sekä monet muut aktiviteettipaikat ovat aivan kävelymatkan päässä. Urheiluvaihtoehtoja löytyy jokaiselle, vauvasta vaariin!

Kahden kilometrin päässä sijaitsevaan keskustaan hurauttaa tarvittaessa viidessä minuutissa. Julkinen liikenne kulkee keskustaan ja matkakeskukselle alle puolen tunnin välein. Myös yliopistolle ja lentokentälle kulkee suora linja-autoyhteys lähes kotiovelta.

Limingantullista löydät kaiken, mitä arjessasi tarvitset!

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Muita kiinnostavia kohteita

Asunto Oy Oulun Sepänahjo

Rakennamme kasvavaan Oulun Limingantulliin kokonaan uuden korttelin verran upeita kerrostaloja. Mestarikorttelin ensimmäinen talo As Oy Oulun Sepänahjo rakennetaan omalle tontille. Viisikerroksiseen taloon rakennetaan moderneja ja valoisia kaupunkiasuntoja yksiöistä kolmioihin.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.