Kiinnostaako asuntosijoittaminen? Liity nyt avainasiakkaaksi!

Liity nyt Avainasiakaslistalle! Peabin Avainasiakkaana saat tiedon uusista kohteista ennen julkista ennakkomarkkinointia. Kohteet sijaitsevat hyvillä paikoilla ja ne suunnitellaan kestämään aikaa. Peab on vakavarainen ja luotettava yhtiö.

Kun liityt Peabin avainasiakkaaksi saat

  • Tiedon sähköpostilla aina ensimmäisenä kaikista Suomen kohteistamme ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin alkamista 

  • Varata sijoitusasunnon ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin alkamista

  • Luotettavan yhteystyökumppanimme hoitamaan sijoitusasuntosi vuokrauksen kilpailukykyisellä hinnalla (lue lisää tästä)

  • Ainoastaan avainasiakkaana tiedon asuntosijoittajille suunnatuista erikoistarjouksista.

Avainasiakaslistalle liittyminen ja mukanaolo on täysin maksutonta.

Liity nyt avainasiakkaaksi! Liittyminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään!

Listalle liittyminen ei sido sinua mihinkään, mutta se helpottaa ja mahdollistaa kiinnostavaan kohteeseen tutustumisen ensimmäisten joukossa. Saat etulyöntiaseman sinua kiinnostavien sijoitusasuntojen varaamiseen.

Rakennutamme kysyttyjä uudiskohteita Suomen vilkkaimpiin kasvukeskuksiin: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Vaasa,Kuopio ja Oulu.

Sijoittamalla Peabin asuntoon teet huolettoman valinnan. Sijoitusasunnot ovat energiatehokkaita ja arvojemme mukaan aina kunnolla rakennettu. Olemme pohjoismaiden suurimpia rakentajia ja kohteisiimme luottavat niin kuluttajat, sijoittajat, yritykset kuin julkinen puoli.

Lue lisää asuntosijoittamisesta

Asuntosijoittaminen on suosittu sijoitusmuoto

Vuokraamalla omistamasi sijoitusasunnon saat turvallista tuottoa tasaisesti. Opeteltuasi muutaman perusasian pääset hyvin alkuun asuntosijoittamisen kanssa ja luot siitä kannattavaa toimintaa. Lue lisää vinkkejä asuntosijoittamisesta!

Asuntosijoittaminen uudiskohteisiin

Asuntosijoittamisen avulla luot tasaista tuottoa itsellesi. Peab Koti tarjoaa laadukkaita uudiskohteita, joihin sijoittaminen on sinulle vaivatonta ja kannattavaa. Löydät Peabin rakentamista uudiskohteista upean valikoiman monenlaisia asuntoja erilaisiin tarpeisiin. Lue uudiskohteisiin sijoittamisen eduista!

Asuntosijoittamisella vakaata tuottoa

Asuntosijoittamisen vuokratuotto on yksi tärkeimpiä tekijöitä, joita tulee huomioida sijoittamista suunniteltaessa. Tasaisesti saatava vuokratulo on asuntosijoittamisen tuoton ydin, mutta on myös muita tekijöitä, jotka täytyy ottaa huomioon. Lue asuntosijoittamisen tuottoon vaikuttavista asioista!