Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulunkylässä

Kerro, millaisessa kodissa haluaisit asua?

Oulunkylään on tulossa uusi kerrostalokohde Larin Kyöstintielle! Vastaa kysymyksiin, ja osallistu arvontaan. Vastanneiden kesken arvomme jouluisen herkkukorin (arvo 150 e) 9.12.2019. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kohteen ennakkomarkkinointi alkaa arviolta loppukesästä 2020. Lisätietoa tulossa joulukuun aikana.

Minkä kokoisesta asunnosta olet kiinnostunut?
Minkä kokoisessa kaksiossa asuisit mieluiten?
Minkä kokoisessa kolmiossa asuisit mieluiten?
Minkä kokoisessa neliössä asuisit mieluiten?
Millaisia yhteisiä tiloja toivoisit taloyhtiöön?
Paljonko olisit valmis maksamaan uudesta kodista Oulunkylässä?
Hyväksyn ehdot

Tervetuloa tutustumaan Oulunkylään! Oulunkylä on viihtyisä ja rauhallinen asuinalue Helsingissä mainioiden liikenneyhteyksien varrella Vantaanjoen länsipuolella. Alueella on sekä nykyaikaisia, mukavia kerrostaloja että idyllisiä 1950-luvun puutaloja. Olemme mukana rakentamassa Oulunkylään uusia asuntoja – osallistu kyselyymme, niin pääset vaikuttamaan uusiin tuleviin kohteisiimme!

Oulunkylä asuinalueena – Viihtyisät viheralueet ja mahtavat ulkoilumaastot

Oulunkylä eli ruotsiksi Åggelby on rakennettu väljästi, ja alueella on paljon kauniita ja viihtyisiä viheralueita. Ulkoilumahdollisuudet ovat kaupunginosassa erinomaiset. Perinteisen lenkkeilyn lisäksi Oulunkylässä on helppo harrastaa myös muuta liikuntaa – alueella kun on pururatojen lisäksi myös urheilupuisto, jäähalli, liikuntasaleja ja monia muita mahdollisuuksia sisäliikuntaan.

Oulunkylän liikenneyhteydet – Alle 10 minuuttia Helsingin keskustaan

Oulunkylä on merkittävä pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen solmukohta, ja siksi alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Juna vie Helsingin keskustaan alle kymmenessä minuutissa. Matkaa Oulunkylästä pääkaupungin keskustaan on vain noin 6 kilometriä, joten myös polkupyörä on kelpo vaihtoehto keskustaan liikuttaessa. Lentoasemalle Oulunkylästä pääsee junalla noin 20 minuutissa. Bussit kuljettavat niin Espooseen kuin Helsingin itäosiin.

Oulunkylän palvelut – Kattavat peruspalvelut Ogelin liikekeskuksen tuntumassa

Ogelin liikekeskuksesta löytyy hyvin varustellun ruokakaupan lisäksi kattava valikoima erikoisliikkeitä ja palveluita, eikä Helsingin keskustaan siksi ole tarvetta lähteä jokaista pikkuasiaa hoitamaan. Liikekeskuksen lähellä sijaitsevat myös Oulunkylän terveysasema ja kirjasto. Alueella on hyvät palvelut erityisesti lapsiperheille: esikoulu, nuorisotalo ja valvottu leikkipuisto löytyvät Ogelin läheisyydestä.

Oulunkylä ennen ja tänään: Puuhuviloita ja modernia asumista

Oulunkylän historia kantaa kauas, sillä alueella on asuttu vähintään 1200-luvulta alkaen. Oulunkylä sai oman rautatieasemansa jo 1800-luvun lopulla, minkä jälkeen alueelle alkoi kehittyä tiiviimpää asutusta. Oulunkylä lohkaistiin Helsingistä erilliseksi Åggelbyn kunnaksi vuonna 1921. Itsenäisen kunnan aika ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä jo 1940-luvulla Oulunkylä liitettiin jälleen osaksi Helsinkiä.

Oulunkylä on tullut tunnetuksi idyllisistä puuhuviloistaan, joista osa on siirretty alueelle Kannaksen Terijoilta. Vielä 1950-luvulla merkittävä osa Oulunkylän asuntokannasta koostui puurakenteisista pientaloista. Sittemmin uusia asuntoja on rakennettu kiihtyvään tahtiin. Oulunkylä kehittyy asuinalueena edelleen. Tänä päivänä Oulunkylästä löytyy yhä enemmän erityisesti kerrostaloja, joiden asunnot on varustettu kaikilla nykypäivän mukavuuksilla. Oulunkylä on arvostettu alue, jolla on asuntoja vapautuu myyntiin verrattain harvoin. Peab on mukana rakentamassa Oulunkylän uuttta asuntokantaa – tutustu ja löydä itsellesi uusi koti Oulunkylästä!

Katso myös muut Helsingin uudiskohteet »

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.