Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulunkylä

Asunto Oy Helsingin Länsmanni

Keskeiselle paikalle pientalovaltaiseen Oulunkylän Veräjämäkeen rakennetaan uusia omistuskoteja. Asunto Oy Helsingin Länsmannin uudisrakennukset nousevat omalle tontille aivan pääradan ja Raide-Jokerin pysäkkien läheisyyteen.

Asunto Oy Helsingin Maaherra

Yhdelle Oulunkylän keskeisimmistä paikoista, juna-aseman naapuriin, nousee nyt omalle tontilleen kolmesta uudisrakennuksesta koostuva As Oy Helsingin Maaherra. Maaherran talojen julkisivuissa yhdistellään kauniisti sekä tiiltä että puuta.

Tervetuloa tutustumaan Oulunkylään! Oulunkylä on viihtyisä ja rauhallinen asuinalue Helsingissä mainioiden liikenneyhteyksien varrella Vantaanjoen länsipuolella. Alueella on sekä nykyaikaisia, mukavia kerrostaloja että idyllisiä 1950-luvun puutaloja. Olemme mukana rakentamassa Oulunkylään uusia asuntoja – osallistu kyselyymme, niin pääset vaikuttamaan uusiin tuleviin kohteisiimme!

Oulunkylä asuinalueena – Viihtyisät viheralueet ja mahtavat ulkoilumaastot

Oulunkylä eli ruotsiksi Åggelby on rakennettu väljästi, ja alueella on paljon kauniita ja viihtyisiä viheralueita. Ulkoilumahdollisuudet ovat kaupunginosassa erinomaiset. Perinteisen lenkkeilyn lisäksi Oulunkylässä on helppo harrastaa myös muuta liikuntaa – alueella kun on pururatojen lisäksi myös urheilupuisto, jäähalli, liikuntasaleja ja monia muita mahdollisuuksia sisäliikuntaan.

Oulunkylän liikenneyhteydet – Alle 10 minuuttia Helsingin keskustaan

Oulunkylä on merkittävä pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen solmukohta, ja siksi alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Juna vie Helsingin keskustaan alle kymmenessä minuutissa. Matkaa Oulunkylästä pääkaupungin keskustaan on vain noin 6 kilometriä, joten myös polkupyörä on kelpo vaihtoehto keskustaan liikuttaessa. Lentoasemalle Oulunkylästä pääsee junalla noin 20 minuutissa. Bussit kuljettavat niin Espooseen kuin Helsingin itäosiin.

Oulunkylän palvelut – Kattavat peruspalvelut Ogelin liikekeskuksen tuntumassa

Ogelin liikekeskuksesta löytyy hyvin varustellun ruokakaupan lisäksi kattava valikoima erikoisliikkeitä ja palveluita, eikä Helsingin keskustaan siksi ole tarvetta lähteä jokaista pikkuasiaa hoitamaan. Liikekeskuksen lähellä sijaitsevat myös Oulunkylän terveysasema ja kirjasto. Alueella on hyvät palvelut erityisesti lapsiperheille: esikoulu, nuorisotalo ja valvottu leikkipuisto löytyvät Ogelin läheisyydestä.

Oulunkylä ennen ja tänään: Puuhuviloita ja modernia asumista

Oulunkylän historia kantaa kauas, sillä alueella on asuttu vähintään 1200-luvulta alkaen. Oulunkylä sai oman rautatieasemansa jo 1800-luvun lopulla, minkä jälkeen alueelle alkoi kehittyä tiiviimpää asutusta. Oulunkylä lohkaistiin Helsingistä erilliseksi Åggelbyn kunnaksi vuonna 1921. Itsenäisen kunnan aika ei kuitenkaan kestänyt kauaa, sillä jo 1940-luvulla Oulunkylä liitettiin jälleen osaksi Helsinkiä.

Oulunkylä on tullut tunnetuksi idyllisistä puuhuviloistaan, joista osa on siirretty alueelle Kannaksen Terijoilta. Vielä 1950-luvulla merkittävä osa Oulunkylän asuntokannasta koostui puurakenteisista pientaloista. Sittemmin uusia asuntoja on rakennettu kiihtyvään tahtiin.

Myytävät asunnot Oulunkylä

Oulunkylä kehittyy asuinalueena edelleen. Tänä päivänä Oulunkylästä löytyy yhä enemmän erityisesti kerrostaloja, joiden asunnot on varustettu kaikilla nykypäivän mukavuuksilla. Oulunkylä on arvostettu alue, jolla on asuntoja vapautuu myyntiin verrattain harvoin. Peab on mukana rakentamassa Oulunkylän uuttta asuntokantaa ja myytävät asunnot Oulunkylä tarjoaa moderneja ja laadukkaita koteja hyvillä kulkuyhteyksillä – tutustu ja löydä itsellesi uusi koti Oulunkylästä!

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900