Tietoja kohteesta

Omalle tontille nouseva Länsmanni on yksi kolmesta tontille nousevasta uudisrakennuksesta. Länsmanni muodostuu kahdesta neljäkerroksisesta rakennuksesta sekä yhdestä seitsemänkerroksisesta rakennuksesta. Yhteensä asuntoja on 52 kappaletta.

Länsmannin talojen julkisivuissa yhdistellään kauniisti sekä tiiltä että puuta. Uudet kodit on suunniteltu asumisen turvallisuutta, miellyttävyyttä ja helppoutta ajatellen. Kaikissa asunnoissa on oma lasitettu parveke ja osassa asunnoissa asuntopiha. Uuden yhtiön huoneistojakauma on monipuolinen: tulossa on mukavia yksiöitä, monikäyttöisiä kaksioita ja erikokoisia perheasuntoja.

Sijainti on erinomainen Oulunkylän juna-aseman naapurissa. Sekä pääradan että Raide-Jokerin pysäkit sijaitsevat aivan Maaherran läheisyydessä.

Yhtiön autohalli sijaitsee pihamaan alla, jonne pääsee omalta kotiovelta säältä suojassa. Hallin autopaikat myydään erillisinä osakkeina ja niihin on mahdollista tilata sähköauton latauspiste. Talosauna sijaitsee viereisen talon Maaherran ylimmässä kerroksessa. Lisäksi Maaherrasta löytyy pakettiautomaatti. Käytössä on irtaimisto-, lastenvaunu- ja ulkovälinevarastoja sekä kuivaushuone. Länsmannissa on myös kerhohuone yhteiskäytössä Maaherran kanssa.

Yhtiön hissit tulevat kotimaiselta Koneelta. Yleisten tilojen ja huoneistojen lukitus perustuu iLOQ-älylukitukseen. Yhtiö tuottaa uusiutuvaa energiaa omassa aurinkovoimalassa radanpuoleisen talon katolla. Itse tuotettu sähköenergia käytetään muun muassa hissiin sekä yhtiön yleisten tilojen valaistukseen. Jokainen asunto on varustettu huoneistokohtaisella veden ja sähkön mittauksella.

Liity nyt alta ennakkorekisteriin!

Jätä yhteystietosi kohdasta "Kiinnostuitko" ja saat ensimmäisten joukossa tietoa, kun kohde on tulossa ennakkomarkkinointiin.

Asuntoja
52
Talotyyppi
Kerrostalo
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä sauna
Kyllä

Asuinympäristö

Oulunkylä on rauhallinen asuinalue Helsingissä Vantaanjoen länsipuolella. Kyseessä on väljästi rakennettu ja arvostettu asuinalue. Oulunkylässä viehättävät kauniit viheralueet. Ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset. Perinteisen lenkkeilyn lisäksi on helppo harrastaa myös muuta liikuntaa – alueella on pururatojen lisäksi myös urheilupuisto, tekojäärata, jäähalli, liikuntasaleja ja muita sisäliikuntamahdollisuuksia.

Päivittäispalvelut ovat kattavat, jokaista pikkuasiaa ei tarvitse lähteä hoitamaan muualle. Läheisessä Ogelin liikekeskuksessa on hyvin varustellun ruokakaupan lisäksi valikoima erikoisliikkeitä ja muita palveluita. As Oy Helsingin Länsmannin lähipiirissä sijaitsevat myös Oulunkylän terveysasema ja kirjasto. Lisäksi alueelta löytyvät lapsiperheiden arvostamat lähikoulut ja päiväkodit – ja uusi päiväkoti on tulossa ihan Länsmannin lähettyville.

Länsmanniin muuttavaa hemmotellaan erinomaisilla liikenneyhteyksillä. Raide-Jokerin valmistuttua Oulunkylästä tulee julkisen liikenteen solmukohta. Tiheästi liikennöivä lähijuna vie Helsingin keskustaan alle 10 minuutissa. Lentoasemalle pääsee noin 20 minuutissa. Vuonna 2024 pikaraitiolinja Raide-Jokeri korvaa nykyisiä bussiyhteyksiä ja nopeuttaa kulkua niin Espooseen kuin Helsingin itäosiin. Myös polkupyörä on helppo vaihtoehto. Keskustaan vievä Baana tulee kulkemaan Länsmannin editse.

Kaikki kuvat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Asuntomyynti Helsinki

Pääkaupunkiseutu

Puhelin: +358 40 801 9900

Muita kiinnostavia kohteita

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.