Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kuopio Julkula

Peab Kodin myytävät asunnot Kuopion Julkulassa ovat nyt valmiit, tule tutustumaan! Julkulan sijainti on ihanteellinen, sillä se tarjoaa asukkailleen niin luonnon rauhaa kuin kaupunkielämää. Asuinalueelta löydät loistavat ulkoilumahdollisuudet, sillä esimerkiksi Puijon monipuoliset ulkoilumaastot ovat aivan lähellä. Talvella lenkkipolut vaihtuvat valaistuiksi hiihtoladuiksi.

Julkulan asuinalueelta löydät runsaasti palveluita, kuten kauppoja, kouluja, päiväkoteja ja urheilukenttiä. Talot sijaitsevat luonnon helmassa, mutta ovat samalla lähellä palveluita ja keskustaa. Keskustaan pääset noin kymmenessä minuutissa ja puolen tunnin välein keskustaan kulkee julkinen linja-auto, johon pääset hyppäämään melkein suoraan kotioveltasi. Asuntoja löytyy tilatehokkaista yksiöistä avariin kolmioihin. Asunnot on varustettu monilla asuinmukavuutta parantavilla ominaisuuksilla.

Tutustu Kuopion Julkulan asuntoihin ja ole rohkeasti yhteydessä, niin autamme sinua uuden asunnon löytämisessä!

Asunto Oy Kuopion Julkulan Rysä

Asunto Oy Kuopion Julkulan Rysä on nyt valmis! Puijon länsipuolelle noussut viisikerroksinen Julkulan Rysä tarjoaa kotoisaa asumista huippupaikalla luonnon helmassa, mutta samalla lähellä palveluita ja keskustaa. Jokainen asunto tilatehokkaista yksiöistä avariin kolmioihin on varustettu omalla lasitetulla terassilla tai parvekkeella, joista par...

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.