Uudiskohteet ja uudet asunnot Savilahti, Kuopio

Savilahti on uusi upea viihtyisä ja yhteisöllinen alue järven rannalla, keskellä Kuopiota. Tulevaisuudessa Savilahden alue tulee olemaan urbaani ympäristö, jossa ympäröivä luonto pääsee vahvasti osaksi ihmisten arkea. Savilahti on yksi Suomen monipuolisimmista kaupunkikehityskohteista.

Savilahti asuinalueena, tulevaisuuden kaavoittaminen ja rakentaminen

Kuopion Savilahden luonnonkauniisiin maisemiin valmistellaan miljardiluokan rakennushanketta. Tähän saakka Savilahti on tullut tunnetuksi yliopistollisen keskussairaalan, korkeakoulujen ja reilusti yli 200 osaamispohjaisen yrityksen kotina. Nyt alueelle kaavaillaan uusia opiskelijoita, 6000 uutta työpaikkaa ja 7000 uutta asukasta ja kaavoitetaan ja rakennetaan merkittävä määrä uusia asuntoja ja koteja. 

Savilahdessa asut järven rannalla keskellä Kuopiota

Savilahden kehittäminen on yksi Kuopion seudun ehdottomista kärkihankkeista. Uusi Savilahti yhdistää huikeat työpaikat ja opiskelumahdollisuudet 2020-luvun asumiseen. Tähän kun lisää keskeisen sijainnin, moottoritien ja julkisen liikenteen mahdollistamat nopeat yhteydet, luonnonkauniin ympäristön sekä kestäviin ratkaisuihin tähtäävän kaupunkisuunnittelun, voidaan perustellusti puhua Suomen mittakaavassa uniikista kohteesta.

Tulevat uudiskohteet Savilahti Kuopio

Tulossa uudiskohde Savilahteen

Tulossa uusi asuinalue Kuopion Savilahteen. Alueelle kaavaillaan tuhansia uusia asukkaita. Kotien rakentamisen aloittaa Peab, joka oli mukana voittamassa Savilahden arkkitehtuurikilpailua. Ilmoittaudu nyt ennakkorekisteriin ja pääset ensimmäisten joukossa varaamaan uuden kodin upouudelta alueelta!

Millaisia uudet asunnot ovat Savilahdessa?

Alueelle kaavaillaan tuhansia uusia asukkaita. Tulevat kohteet ovat aikaa kestäviä ja alueen erityispiirteet hyvin huomioivia. Alueen ominaispiirre on urbaanin ympäristön ja luonnon yhdistäminen niin, että molempien voima säilyy.

Millainen Savilahti on asuinalueena?

Alueen rakentamisen on tavoitteena alkaa vuonna 2022. Kotien rakentamisen aloittaa Peab, joka oli mukana voittamassa Savilahden arkkitehtuurikilpailua.

 

 

Katso kaikki Kuopion kohteet

Uudiskohteet Kuopiossa

Tutustu Kuopion alueen uudiskohteisiin!