Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kuopion keskustassa

Myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa Kuopion keskustassa

Asunto Oy Kuopion Aapelin Tupa

Mualiman navan eli Kuopion torin ja Aapelin puiston laidalle rakennettava Aapelin tupa sijaitsee mitä parhaimmalla paraatipaikalla omalla tontilla. Aapelin tuvan kodeista aukeaa upeat näkymät valtakunnallisestikin arvokkaaseen miljööseen. Sankaripuistoa, kasarmialuetta, vanhaa paloasemaa ja Pikku Pietarin torikujaa voit katsella omasta kodistasi...

Asunto Oy Kuopion Voiportti

Tämä on tilaisuutesi, jos haluat tavanomaista tunnelmallisemman uuden asunnon Kuopion ydinkeskustasta omalta tontilta. Voiportin kodit saneerataan Valion vanhaan toimitaloon Tulliportinkadun ja Puistokadun kulmauksessa. Massiivisten tiiliseinien sisäpuolelle rakennetaan uusia asuntoja alkaen kompakteista yksiöistä ja ulottuen ylimmän kerroksen p...

Kuopion keskusta on mainio asuinalue sinulle, joka haluat asua lähellä palveluita, mutta tarvittaessa pääset nopeasti myös luonnon ääreen. Yli 117 000 asukkaan Kuopio on Pohjois-Savon maakuntakeskus, jossa riittää vilinää, mutta elämä on rentoa ja stressitöntä.

Asuminen Kuopiossa keskustassa

Asuminen Kuopion keskustassa takaa lyhyet välimatkat kaikkialle, minkä ansiosta voit keskustassa asioidessasi jättää auton usein kotiin. Julkinen liikenne toimii Kuopiossa hyvin useiden bussilinjojen ja juna-aseman ansiosta. Pääset myös keskustasta kätevästi moottoritielle, joka vie sinut nopeasti jokaiseen ilmansuuntaan.  

Peabin uudet Kuopion asunnot ovat rakenteilla aivan Kuopion sydämeen, eli Kuopion torin kupeeseen. Tässä mainiossa naapurustossa pääset kokemaan kaupunkielämää parhaimmillaan. Keskustan alueelta löydät nimittäin kaikki keskeisimmät palvelut, kuten esimerkiksi terveyskeskuksen, kirjaston ja parhaat ravintolat aivan ulottuvillasi.

Kuopion keskusta houkuttelee monipuolisella tarjonnallaan

Keskustan alue tarjoaa mainiot puitteet harrastamiselle. Kulttuuria löytyy musiikkikeskuksen, kaupunginteatterin, museon ja elokuvateatterin muodossa. Kaupungissa järjestetään myös paljon tapahtumia etenkin kesäaikaan.  Liikuntapalveluita Kuopion keskusta tarjoaa aina jää- ja uimahallista kuntosaleihin ja erilaisiin sisäliikuntahalleihin. Lenkkipoluille pääset nopeasti Väinölänniemeen, jossa voit nauttia kesäaikaan myös rantalentopallosta ja kauniista rannasta. Talviurheilijoille iloisena uutisena löytyy Tahkovuori, joka on vain lyhyehkön ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. 

Kaupungin suunnittelussa on otettu huomioon viheralueiden tärkeys ja keskustan alueella on puistoja, joissa asukkaat voivat nauttia rauhasta. Kuopion alueella ja lähiympäristössä on paljon metsää, jossa luonnon läheisyydestä pitävät pääsevät nauttimaan vaikkapa luontoretkistä tai sunnuntaikävelyistä. Kuopiota ympäröivät myös laajat vesialueet ja ne ovatkin suosittuja virkistyskäytössä etenkin kesäaikaan. Kuopion keskustan torin kupeesta on veden äärelle alle kilometri, joten sinne taittaa nopeasti jopa kävellen.

Kuopio on tunnettu yliopistokaupunki

Kuopion hyvät puolet asumiskaupunkina eivät toki rajoitu vain keskustan alueelle ja torin kupeeseen, vaan Kuopio tarjoaa monipuolisia naapurustoja ja asuinalueita ympäri kaupunkia.

Kuopio on tunnettu yliopistokaupunki ja monet lähialueen nuoret ja vanhemmatkin opiskelijat muuttavat Kuopioon juurikin opiskelupaikan perässä. Itä-Suomen yliopisto on yksi maamme suurimmista yliopistoista ja Kuopion kampus toimii opiskelupaikkana noin 7000 eri alojen opiskelijalle.

Suuren kokonsa ansiosta Kuopiossa viihtyvät kaiken ikäiset asukkaat perheistä nuoriin ja vanhempiin asukkaisiin. Monet paikalliset kertovatkin, että kun kerran kun Kuopioon asettuu asumaan, ei sieltä hevillä halua lähteä pois!

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Siru Talvinen

Kuopio, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 137 6900
Sähköposti: siru.talvinen@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.