Myytävät asunnot Petonen

Tulossa Petoselle

Asunto Oy Kuopion Pyörön Kukkanen

Pyörölle rakennetaan pitkästä aikaa uusia omistuskoteja. Asunto Oy Pyörön Kukkanen pitää sisällään moderneja parvekkeellisia kaksioita ja kolmioita. Asuntojen hallintaan kuuluu myös tavanomaista suuremmat varastotilat. Naapuritalon kanssa yhteisessä pihatalossa on nykyaikaiset pesula-, sauna- ja kokoontumistilat. Kukkasta ympäröivät Petosen lois...

Kuopion Petonen on lapsiperheiden suosima uusi asuinalue. Petonen sijaitsee Kuopion keskustan eteläpuolella hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Alue on puistomainen ja vehreä, ja suurin osa sen asuntokannasta koostuu omakoti- ja rivitaloista, mutta alueella on myös kerrostaloja. Peab rakentaa Petoseen kerrostalon, jonka huoneistot ovat tilavia, viihtyisiä kaupunkikoteja. Löytyykö Petosesta myös sinulle sopiva, uusi koti?

Petonen asuinalueena – Puistokaupunki Kuopion sisällä

Petosen rakentaminen aloitettiin 1980-luvulla, ja suurin osa alueen asuntokannata onkin 80-luvun lopulta ja 90-luvun alusta. Kuopiossa Petosesta puhutaan puistokaupunkina, eikä ihme: alue on vehreä ja puistoisa.
Tärkeimmät peruspalvelut löytyvät läheltä, eikä Petosesta ole juuri tarvetta poistua Kuopion keskustaan. Laajojen viheralueiden ja monipuolisten palveluiden vuoksi eritysesti nuoret lapsiperheet suosivat Petosen aluetta. Lyhyet välimatkat ja erinomaiset palvelut ovat houkutelleet kuitenkin myös eläkeläisiä asumaan Petoseen.

Petosen liikenneyhteydet – Lyhyt matka keskustaan

Petosen valttikortteihin kuuluu se, että tärkeimmät palvelut löytyvät läheltä. Moni pärjääkin erinomaisesti Petosen omilla palveluilla, eikä tarvetta keskustassa käymiseen tule usein. Paikallisliikenteen bussit kulkevat keskustan ja Petosen välillä aamusta iltaan tihein vuorovälein, ja kulkuneuvosta riippuen Petoseen hurauttaa keskustasta vartissa tai puolessa tunnissa. Matka keskustaan taittuu myös pyörällä tai kävellen, sillä keskustaan vievän tien varrelle on rakennettu turvalliset kevyen liikenteen väylät. Petosessa pärjääkin hyvin myös ilman omaa autoa. Veneilyn ja kalastuksen harrastajien on hyvä tietää, että Petosessa on kaupungin laituri- ja soutuvenepaikkoja, joista on helppo ja nopea lähteä ihailemaan järvimaisemia.

Petosen palvelut – Kaikki tarvittava lähellä

Petosen asukkaat pääsevät nauttimaan kattavasta lähipalveluiden valikoimasta. Alueella on muun muassa oma terveysasema, kirjasto, palvelutalo sekä uima- ja jäähalli. Perusopetusta on tarjolla peräti neljässä eri
koulussa, ja alueella on myös useita eri päiväkoteja. Ei siis ihme, että lapsiperheet suosivat Petosta asuinalueena. Myös erikoisliikkeitä, ravintoloita, marketteja ja muita paikallisia palveluita on Petosen alueella runsaasti.

Petosella on paljon tarjottavaa niin nuorille aikuisille, lapsiperheille kuin eläkeläisillekin. Jos etsit uutta asuntoa Kuopiossa, niin Petonen on loistovalinta asuinpaikaksi. Peab on rakentamassa Petoseen uusia asuntoja. Kohteen asunnot ovat tilavia, viihtyisiä ja nykyaikaisia koteja, joissa on hyvä asua.

Tutustu myös muihin kaupunginosiin, joissa kohteemme sijaitsevat!

Ota yhteyttä!

Siru Talvinen

Kuopio, asuntomyynti

Puhelin: +358 40 137 6900
Sähköposti: siru.talvinen@peab.fi
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.