Jerikon kortteli herää eloon – tulikaviokräätärin asuinsijoille nousee uusi laadukas asuinkortteli

Seinäjoen paraatipaikalle Jerikon kortteliin valmistuu yhteensä viisi kerrostaloa. Ensi vuonna valmistuvaan Kräätäriin ja vuonna 2020 valmistuvaan Seppään tulee yhteensä yli sata laadukkaasti varusteltua kotia. Jerikon alueen sijainti on loistava. Hyvät palvelut ja keskusta ovat kävelymatkan päässä. Rautatieasemalle on matkaa 800 metriä, myös luonto on lähellä.

Tiklaksen historiallisen paitatehtaan läheisyyteen nousee yhteensä viisi kerrostaloa, joiden keskelle rakentuu viihtyisä puistoalue. Kräätäri valmistuu syksyllä 2019 ja alueen toinen talo Seppä on ennakkomarkkinoinissa. Kräätäriin ja Seppään rakentuu yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Asunnoissa on viihtyisät ja tilavat lasitetut parvekkeet sekä lähes jokaisessa asunnossa sauna.

- Talojen alla sijaitsee puolilämmin parkkitalo, josta pääsee esteettömästi suoraan asuinkerroksiin hissillä. Koko alueen on tarkoitus olla valmiina vuonna 2022, sanoo Peabin Seinäjoen yksikönjohtaja Hannu Rajamäki.

Viilennys ja lattialämmitys lisäävät asumisen mukavuutta

Kortteliin valmistuvien asuntojen erikoisuutena on muun muassa ilmanvaihdon viilennysominaisuus sekä vesikiertoinen lattialämmitys.

- Viilennyksellä saamme pudotettua sisäilman lämpötilaa kuumina kesäpäivinä muutaman asteen ja se kuivattaa ilmaa merkittävästi, jolloin ilmanlaatu on parempi. Lattialämmitys lisää myös huoneistojen kalustettavuutta, Rajamäki huomauttaa.

Yksilöllisiä asuntoja asiakasta kuulemalla

Peabin asuntojen materiaalit ovat laadukkaita.

- Meillä on tarjota kolme valmiiksi mietittyä kaluste- ja materiaalipakettia. Jos on ajoissa matkassa, niin asukas pystyy itse vaikuttamaan näihin, kertoo Peabin Seinäjoen yksikön asuntomyyjä Birgit Teivaanmäki.

- Muutostyöinsinöörimme varmistaa, että asiakkaan valitsema tuote on asunnossa. Kylpyhuoneen laatat, lattiapinnan värit ja keittiökalusteet ovat niitä, joihin yleensä halutaan vaikuttaa ja ne vaikuttavat paljon myös ostopäätökseen, Teivaanmäki sanoo.

Paikallisuus näkyy toiminnassa

Peab nousi valtakunnallisessa EPSI Ratingin rakennusalan tutkimuksessa asiakastyytyväisyydessä maan parhaaksi rakennusyhtiöksi. Pitkäjänteinen ja luotettava toiminta asuntorakentajana näkyy myös tuoreissa asiakaspalautteissa, joissa toimintamme Seinäjoella sai kehuja paikallisuudesta sekä siitä, että pientäkin asiakasta kohdellaan kunnioittavasti.

-Yksi laatumme tae on omat työntekijät sekä tutut urakoitsijat. Varmistamme, että meillä on oikeat resurssit ja osaaminen käytössämme. Näillä pääosin etelä-pohjalaisilla eväillä olemme rakentaneet jo toista tuhatta kotia Seinäjoen alueelle. Panostamme suunnitteluun ja rakennamme kerralla kuntoon, Rajamäki alleviivaa.

Tutustu As Oy Jerikon Kräätäriin »

Tutustu As Oy Jerikon Seppään »

LISÄTIETOJA:

Birgit Teivaanmäki, Asuntomyynti, Seinäjoki, p. 040 1594 900 tai s-posti: asuntomyynti.seinajoki@peab.fi

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.