Klemettilän puisto IV nyt ennakkomarkkinoissa!

Peab täydentää meijerikorttelin rakentamalla As Oy Vaasan Klemettilän puisto IV:n. Nu färdigställs Klemettiläområdet med sitt sista hus, Bostads Ab Vaasan Klemettilän puisto IV!

Nopeasti kehittyvä Klemettilän kaupunginosa Vaasan ydinkeskustan kupeessa pesee kasvojaan ja muuttuu vähitellen moderniksi asuinalueeksi. Klemettilän puisto IV:n huoneistojakauma on monipuolinen. Se painottuu tilatehokkaisiin yksiöihin ja kaksioihin. Huoneistopohjissa on paljon valinnanvara! Jos tilantarvetta on enemmän, niin tarjolla on kivoja kolmioita ja huipulla yksi komeat näkymät avaava neljän huoneen ja keittiön perheasunto. Kun kaikki on lähellä, elämä soljuu jouhevasti. Keskustan rauhallisella alueella sijaitsevasta Klemettilän puistosta on suurimpaan osaan päivittäispalveluja alle kilometrin matka. Päiväkodit, koulut, kaupat ja ydinkeskusta monipuolisine houkutuksineen ovat kävely- tai pyöräilyetäisyydellä. Lähipiiristä löytyy esimerkiksi useita kahviloita ja ravintoloita.

Klemetsöområdet i Vasa stad har fått ett rejält ansiktslyft och har under kort tid formats till ett modernt bostadsområde. Klemettilän puisto IV har ett stort och varierande utbud av bostadstyper med betoning på mindre, till ytan effektiva ettor och tvåor. Bostadstyper finns flera att välja bland. Ifall behovet av mera utrymme finns så erbjuds även treor samt en familjebostad på fyra rum och kök. När allt finns inom nära räckvid flyter också vardagslivet lättare. Från Klemetilä puisto har du knappa kilometern till servicen och centrum. Daghem, skolor, butiker samt promenad och cykelstråk hittar du i närheten. Ett och annat mysigt cafe´ hittar du också intill.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivustoon hyväksyt evästeiden käytön.